Kysymys

Ps3

  • 21 joulukuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 965 katselukerrat

Moro ois semmone probleema et ku yritän pelaa PS3 Onlinessa niin ei näy ketään muita pelaajia niin onko se nat type 3 kiinni saako sitä vaihdettua . Mokkulani on joku Huawei 4G Mobile Wifi . Toivottavasti joku vastaa pian 

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ikävä kyllä, Saunalahden 4G-liittymä on selailuliittymä, ei internetliittymä. Pelit edellyttävät internet-liittymää, pelkkä selailuliittymä ei niille riitä.

Jos haluat jatkaa 4G:n käyttöä, joudut vaihtamaan liittymän toiselle operaattorille, jolta saa internetin 4G-liittymään lisäpalveluna. Tarvitset lisäpalvelun nimeltään opengate.

Jos 3G-riittää, vaihda liittymätyyppisi Saunalahden 3G:hen ja tee sitten seuraavat asetusmuutokset sekä Oma Saunalahteen että reitittimesi asetuksiin:

Mitä voin tehdä, jos haluan käyttööni julkisen (vaihtuvan) IP-osoitteen?

  • Mikäli palvelu vaatii toimiakseen julkisen (vaihtuvan) IP-osoitteen, voit muuttaa liittymäsi asetuksia OmaSaunalahden kautta.
  • HUOM! Saunalahden Prepaid -liittymiin ei ole mahdollista saada julkista IP-osoitetta.  
  • 4G-liittymillä julkisen IP-osoitteen valinta ei ole mahdollista OmaSaunalahden kautta, vaan ne saavat aina ei-julkisen IP-osoitteen. Julkisen IP-osoitteen valinta ei ole myöskään mahdollista liittymille, joilta internetin käyttö on kokonaisuudessaan estetty.
  1. Aktivoi internet4 -yhteysosoite OmaSaunalahdessa. Julkinen (vaihtuva) IP-osoite -palvelu luo uuden internet4 –yhteysosoitteen (APN) nykyisen internet.saunalahti -osoitteen rinnalle. Palvelu on saatavissa toistaiseksi ja veloituksetta.
  2. Ota käyttööön OmaSaunalahdessa: GSM-Liittymät ja Mobiililaajakaista > Liittymät > Palvelut > Liittymääsi kuuluvat palvelut > Muokkaa asetuksia > Julkinen (vaihtuva) ip-osoite.
  3. Vaihda päätelaitteen asetuksiin internet4 -yhteysosoite. Laite saa julkisen ip-osoitteen, kun yhteysosoite (APN) on "internet4" ja palvelu on aktivoitu OmaSaunalahden kautta.
Eli mikä operaattori ? Ja tää elisan 4G ei ees toimi turussa kunnolla
Ja sen täytyy olla semmone et sen netin pystyy jakaamaan ps3 tai puhelimel ei tämmöst jako juttuu varmaa oo normi mokkulas?

Osallistu keskusteluun