Vastattu

Puhelinnumeron vaihto

  • 16 May 2019
  • 3 kommenttia
  • 13767 katselukerrat

Haluaisin vaihtaa puhelinnumeron toiseen. Voiko sen tehdä omien sivujen kautta. Muistan, että joskus olisi ollut kohta, josta sen onnistuu tekemään. Nyt en löydä tai huomaa, mistä sen voi tehdä. Onko jollakin tietoa asiasta?
Kiitos
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 16 May 2019, 11:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Tämän voi tehdä asiakaspalvelusta ja siitä peritään 15 euroa. OmaElisassa sitä ei voi tehdä. Kannattaa huomioida, että jos haluat vaihtaa numeron, saattaa halvemmaksi tulla uuden liittymän avaaminen uudella numerolla ja sitten vanhan liittymän sulkeminen. Liittymän avauksesta menee 4,90 euron avausmaksu - ja siinä säästää lähes 10 euroa verrattuna numeronvaihtoon nykyisen päälle. Mistä syystä haluat vaihtaa numeroa?

Nyt soi Audiotricz - Let There Be Light (Original Mix).

Hyvää päivän jatkoa!
Kiitos vastauksesta!
Otin läheiseni kannustamana edullisen ns. varaliittymän, jos jostain syystä en voisi käyttää normaalia puhelintani esim. katsomisen tai rikkoutumisen takia. Heti alkoi tulla viestejä, jotka olivat minulle vieraita, mm. Skypeen. Vaihdettuani vanhan puhelimen uuteen, viestit loppuivat. Nyt on taas tullut samoja viestejä tekstiviesteinä, Skypeä en enää käytä. Koen ne häiritsevinä. En vastaa niihin, en myöskään klikkaa, vaan poistan ne saman tien. Joskus aiemmin katsoin Enirosta numeron, mutta se oli salainen.
Oma numeroni on salainen, koska se on tarkoitettu vain läheisilleni ja lähimmille ystävilleni ja on vain heidän tiedossaan. Sitä on tarkoitus käyttää vain ”hätätapauksissa”.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Minkälainen puhelin sinulla on, jossa tällaisia viestejä tulee?

Yksi varttuneempi rouva ihmetteli älypuhelimessaan miksi se piippasi koko ajan ja tuli outoja uutisia. Syyksi paljastui Chrome, joka lähetteli eräiden sivujen mainoksia. Piti tyhjentää Chromen asetuksista kaikki tiedotteita lähettävät sivustot ja viestien tulo lakkasi Androidin tilapalkkiin. Skypeen ja muihin pikaviestimiin spämmi tulee boteilta.

Jos viestejä tulee SMS-sovellukseen, voi niitä tulla, jos sinä tai numeron edellinen ostaja on osallistunut arvontaan. Joissakin tapauksissa myös operaattori voi lähettää mainoksia, jos olet antanut luvan mainontaan. Mikäli häiriinnyt puhelinmyynnistä, ilmoita Robinson-rekisteriin.

Salainen numero vähentää epämääräisiä yhteydenottoja, muttei kokonaan poista sitä.

Androidin viesti- ja puhesovelluksen asetuksista voi estää tietyt numerot.

Nyt soi D-Sturb - Open Your Eyes (Radio Edit).