Vastattu

Reissunetti, miten sen saa ?

  • 22 huhtikuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 1028 katselukerrat

Tere.

Tulossa reissu USA - Canada, kuullut olevan sellainen kuin Reissunetti.

Jokunen kysymystä asiasta, joka askarruttaa.

Miten Reissunetin saa kännykkään ?

Milloin sen voi aktivoida käyttöön ?

Voiko ostaa reissussa lisää pakettia, jos uhkaa loppua ?

Mikä hinta ?

Löytyykö ohjeita.

Risto
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 22 huhtikuu 2019, 17:58

Oheisen linkin takaa löytyy ohjeet ja hinnat.
https://elisa.fi/reissunetti/
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Oheisen linkin takaa löytyy ohjeet ja hinnat.
https://elisa.fi/reissunetti/
Jaa ok. Thx.

Risto

Miten siis saan tilattua reissunetin etukäteen? Tuolla puhutaan siitä että puhelimeen tulee elisalta viesti (automaattisestiko) saapuessani Amerikkaan?

Sannelina, Ihan yksinkertaisesti ohjeen mukaan tilataan puh.laskuun liitettynä summa, ja minulle tuli, kun landing  JFK airport NY USA viesti, ulkoa en muista mitä tein, ei ehkä mitään tarvinnutkaan, mutta jos jotan pyytää niin vastaa hyväksyvästi sinne viestiin. Vajaa 2 vk matkalla riitti dataa, tosin mitään videoita tai pelejä ei pelattu. Lisääkin olisi voinut ostaa tarvittaessa.

Tässä asiaa sivuten, niin Finnair lennolla ostettu koko aikainen WiFi  lopetti toiminnan ennen Islantia ja palautu vasta Ameriikan päällä jonkin verran USA puolella. Sama oli toisin päin.

En viitsinyt alkaa mitään kvalittaan Finnair´lle, kun muutenkin matkaa ostettaessa peri ainakin 30 kpl. 1,99 e. ostoksia, jolloin luottokortti tietysti lukkiutui. Finnar meinasi, että vika on luottokortti yhtiössä, mutta sieltä selvisi, että Finnair niillä ollut useita saman tyyppisä toimi jotka lukitsee tietysti luottokortin ja siitä aiheutuu ylimääräistä touhua asiakkaalle, että olkaa tarkkana Finnair kanssa korttien kanssa.

RJJ

Osallistu keskusteluun