Kysymys

S-Pankin pankkitunnistautuminen ja oma.saunalahti.fi?

  • 29 syyskuu 2008
  • 17 kommenttia
  • 2527 katselukerrat

Pankkitunnistautuminen (tupas-palvelu) on näköjään lisätty äskettäin (kuukauden sisällä) S-Pankin asiakkaille ainakin Verohallinnon ja KELA:n osalta.

Milloin S-Pankin pankkitunnistautuminen tulee oma.saunalahti.fi:hin?

17 kommenttia

Ei ole näköjään vieläkään tullut tuota pankkitunnistustautumista. Ajattelin että olisi tullut vuoden vaihtuessa.

Voisiko joku Saunalahdelta vastata, että lisäättekö joskus S-Pankin asiakkaillekin tuon pankkitunnistautumismahdollisuuden (vai ette).
Taitaa olla sen verran pieni pankki jotta pysyyköhän tuo kauan edes pystyssä?

Taitaa olla sen verran pieni pankki jotta pysyyköhän tuo kauan edes pystyssä?
Oliko tää nyt jotain ns. sarkasmia tai jotain? :D

S-Pankin asiakasmäärä ylitti kahden miljoonan rajan....
Käyttäjätaso 1
Joo,eipä olis varmaan pahitteex jos lisäisivät sinne S-pankin ja myös Tapiolan,vai onkohan se jo..en ole itseasiassa maksanut laskuani aikoihin hallintasivun kautta,sehän on turhan hankalaankin jos pitää sitä varten kirjautua ensin Saunalahden sivulle,sitten pankin :-[

Pointtini on vaan se että molemmat pankit mm. maksavat ilmeisesti tänäkin päivänä markkinoiden parasta korkoa mikäli sillä jollekulle on merkitystä.Itselläni ei juuri koskaan ole suuren suuria summia Ässän tilillä pitempiaikaisesti(nytkin lähes tyhjä päivän päätteeksi) mutta kumma kyllä tipahti sieltä viimevuodeltakin liki kymppi korkoa.Ja tosiaankin enimmäkseen käytän Nordeaa mutta talletuskoroista ei tietoakaan..Koronmääräytymisperusteet kun ovat erilaiset,kannatttaa uitella vähäisiäkin ropojaan tiettyjen tilien kautta ;)
Joten luulisin noiden kummankin olevan melko paljon suosittuja jo nykyään.Muitakin rahanarvoisia etuja kyseisissä pankeissa on,aivan tavalliselle kaduntallaajalle..


Taitaa olla sen verran pieni pankki jotta pysyyköhän tuo kauan edes pystyssä?
Oliko tää nyt jotain ns. sarkasmia tai jotain? :D

S-Pankin asiakasmäärä ylitti kahden miljoonan rajan....


Hah 😉 okei, en ollut perillä asiasta.
Mutta jotenkin tuo S-Pankki tuntuu minun nahassani epävarmalta, miten sen nyt sanoisi.. se ei ole kovinkaan vakavarainen, joten tämän takia en itse uskaltaisi rahojani jättää heidän armoilleen.
Vaikuttaako tämä taantuma sitten minuun vai mikä..
Käyttäjätaso 1

Johtuu siitä että maksavat korkoa päiväsaldolle ja siten korkoa tulee vaikka olis pienempikin summa päivittäin tilillä.


Jotenkin tuolleen se meni..sattui silmääni silloin kun diiliä tein,ja vaikutti ihan passelilta ominaisuudelta pienempituloisellekin ;)
Itseasiassa aloin käyttämään pankkia sattuman kautta,entisenä OSLAn bonuskortin haltijana.
Ja kyllähän Osuuskauppa on aina Osuuskauppa ;D
Faija ennenvanhaan aina kutsui sitä "hevosmiehen kaupaksi",mitä lie sillä tarkoitti-oisko ne ollu porvareita vai mitä,siis 70-luvun alussa..
Käyttäjätaso 1

[i]Talletussuojarahaston tehtävänä on turvata pankin tallettajien saatavat, mikäli pankki ei itse pysty niitä maksamaan tallettajilleen.


Katos vaan,toihan on hyvin järjestetty nykyään.Ilmeisesti kyseinen lafka ollut olemassa jo vuodesta 2000,sen mitä vilkaisin kotisivultaan.Näyttäs olevan homma hanskassa aina Talletussuojarahaston varojen sijoitusohjetta myöten 😉 Osoitteen mukaan entinen Terijoen Petroolin eli Teboilin piäkonttori-tuttu paikka!
Eipä ole Saunalahdelta kukaan vieläkään vastannut alkuperäiseen kysymykseen...

Ovatkohan Hämeestä kun ovat niin hitaita?

Voisivat ainakin kertoa ollaanko asialle tekemässä jotain ja millä vuosikymmenellä...

😠
kysyin joskus aikoja sitten samaa asiaa, sain vastauksen et johtuu pankista... toki luulisi että nyt jo onnistuu. niin olisi kiva tietää...
Ite olen kans kysyny koska saa sen S-PANKIN tupastunnistautumisen saunikselle 🙂 Hidas lafka nykyää tää saunis näissä asioissa.

Sen verran S-pankista, että se on erittäin vakavarainen yritys. Sillä on miljardeissa omaisuus ja muu varallisuus. Sen asiakasmäärät ja liiketoiminta on erittäin vakaata taloussuhdanteista riippumatta. Olen itse henkilökohtaisesti siirtynyt pankin asiakkaaksi kokonaan. Kaikki toimii kuten tavallisessa vanhassa pörssiyhtiöpankissa ja monin osin paremminkin. Sain mm. pelkästään pankin korttia vinguttaessa maksutapaetuna 23 vuodessa. Siihen huippuhyvää korkoa. Alimalle päiväsaldolle sain parhaimmillaan 4% korkoa.
Käyttäjätaso 2

Sain mm. pelkästään pankin korttia vinguttaessa maksutapaetuna 23 vuodessa. Siihen huippuhyvää korkoa. Alimalle päiväsaldolle sain parhaimmillaan 4% korkoa.


No, panit sitte elämän risaiseksi! Minne kauas reissasit noilla rahoilla?  😉


Sain mm. pelkästään pankin korttia vinguttaessa maksutapaetuna 23 vuodessa. Siihen huippuhyvää korkoa. Alimalle päiväsaldolle sain parhaimmillaan 4% korkoa.


No, panit sitte elämän risaiseksi! Minne kauas reissasit noilla rahoilla?  ;D


Kysynpä vaan, monta maitopurkkia olet ostanut Nordean antamilla rahoilla ?!? 😃 Sillä rahalla ei risteillä edes länsisatamaan, jotta Viroon pääsisit 😉 Siinpä pointti 😃
Käyttäjätaso 2Sain mm. pelkästään pankin korttia vinguttaessa maksutapaetuna 23 vuodessa. Siihen huippuhyvää korkoa. Alimalle päiväsaldolle sain parhaimmillaan 4% korkoa.


No, panit sitte elämän risaiseksi! Minne kauas reissasit noilla rahoilla?  ;D


Kysynpä vaan, monta maitopurkkia olet ostanut Nordean antamilla rahoilla ?!? 😃 Sillä rahalla ei risteillä edes länsisatamaan, jotta Viroon pääsisit 😉 Siinpä pointti :D


Itseasiassa olen silloin tällöin ajatellut vaihtaa pääpankkini pois Nordeasta, mutta päätynyt siihen ettei toimivaa kannata vaihtaa vaan minulla on varaa maksaa mukavuudesta Nordean pyytämät kuukausimaksut. Toki minullakin S-Pankin tili on kun sen pakkomyivät S-korttilaisille.

Oman firmani henkilöstökassasta olen muuten kokoajan saanut rahoilleni parempaa korkoa kuin S-Pankista olisin saanut. Onko muuten VR:llä henkilöstökassaa?
Meinaaks mitä tuolla Henkilöstökassalla ? 🙂 VR:llä on kyllä vakuutuskassa johon siis sysätää kuukausittain rahaa ja sitten se korkoo kasvaa ja nostetaan sitten korkoineen ulos vanhana ukkona 🙂
Käyttäjätaso 2
Ei sitte kannata esim. quukkelia käyttää...

Yleensä henkilöstökassa ottaa vastaan jäsentensä talletuksia ja antaa lainoja sekä hoitaa rahaliikennettä (maksut). Siis vähä niinkuin pankki. Kortteja ei liene jaa.
Käyttäjätaso 2.........S-Pankin tili on kun sen pakkomyivät S-korttilaisille.

Älä kirjoita sontaa,,, ei sinun ole mikään pakko ottaa sitä s-pankin korttia, sillon tosin et saa myöskään bonuksia ostoistasi.Kuka täällä sontaa sitten kirjoittaakaan? Missä olen sanonut ottaneeni S-Pankin kortin. Sellaista minulla ei ole.

Opettele lukemaan ja vielä ymmärtämään lukemasi!

PS. Saan muuten S-bonusta ihan ilman S-Pankin korttia. Bonukset kyllä maksetaan S-Pankin tilille.
Käyttäjätaso 2

Joo joo summasumaarum. Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. tyhmä mikä tyhmä


No, jätetään se muiden pääteltäväksi kenellä tässä on annettu ja millä!

Osallistu keskusteluun