Kysymys

saapuneet viestit

  • 11 June 2014
  • 5 kommenttia
  • 5353 katselukerrat

Miten on mahdollista, että kännykkään A tulee viesti kännykästä B ja samoihin aikoihin SAMA viesti sitten kännykästä A kännykkään B? Tämähän voisi olla muuten mahdollista, mutta kun kumpikaan ei ole näitä viestejä kirjoittanut ja ei myöskään näy lähetetyissä viesteissä. Molemmilla näkyy siis saapuneissa sama viesti! Saunalahden liittymä. Viestit kulki 7.6.

Tilanne siis seuraava: soitin A:sta numeroon B, hälyytti normaalisti, sen jälkeen varattua ja sen jälkeen tuli tämä viesti numerosta B. Samoihin aikoihin meni numerosta A sama viesti numeroon B.

Tulikohan tämä nyt tarpeeksi selvästi kerrottua 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Selvennystä vielä, molemmissa viesteissa sama teksti : "Olen ajamassa" ja kumpikaan ei ole tällaista viestiä lähettänyt.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Puhelimissa on valmiita viestipohjia, joilla voi hylätä saapuvan puhelun. Olisikohan molemmilla valittuna sama teksti, joka lähtee automaattisesti, jos on linja varattu puhelun tullessa. A soittaa B:lle, joka soittaa joko tarkoituksella tai vahingossa samaan aikaan A:lle. Tällöin linja on varattu molemmilla ja tuo viesti lähtee automaattisesti.
Järkeenkäypä selitys muuten, mutta en varmasti ole laittanut minkäänlaisia viestipohjia, käytössä ikivanha nokian peruspuhelin. Eika toinenkaan ole laittanut viestipohjia. 😮
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Nuo löytyvät ihan perusmalleistakin kyllä.
ei kumpikaan ole viestipohjia laittanut eikä niitä ole ennen eikä tuon jälkeenkään tullut... normaalisti molemmat puhelimet tuuttaa varattua jos on varattu ollut.