Kysymys

Saitko neljä laskua nettiyhteydestä?

  • 4 syyskuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 1220 katselukerrat

http://www.mpc.fi/kommentit/saitko+nelja+laskua+nettiyhteydesta/a1008893

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei!

Erittäin hyvä kirjoitus.

Haluaisin huomauttaa, että operaattorille ei pidä maksaa monia nettilaskuja. Riittää, että kotona on kiinteä ja kylillä mobiili.

Minulla on kotona Elisa Viihde 100M/5M ja siinä on kaikki laitteet Ethernetillä tai langattomasti. Kotona en mobiiliverkkoa käytä kuin häiriötilanteissa ja niitäkään ei vuoden aikana ole kaapelimodeemissa ollut.

Sen sijaan kylille minulla on älypuhelimessa datapaketti 50M/25M ja parhaimmillaan LTE-verkossa päästään lähelle maksimia tai hieman yli. iPad minulla on Wifi-mallinen pelkästään, koska miksi maksaa uudesta mobiilikaistasta, jos sellaisen voi jakaa kätevästi matkapuhelimesta? Jos akkua pelkää, niin tehokkaalla varavirtalähteellä sekään ei ole ongelmaa - lataa luuria samalla kun käytät.

On tyhmää maksaa liikaa, mutta tiedän ihmisiä, joilla on eri mokkula eri koneissa. En tiedä onko kysymys tietämättömyydestä vai halusta saada irti mobiiliverkosta eniten, mutta säästää voi näin: hankkii 4G-liittymän suuremmilla maksimeilla ja jakaa sitä reitittimen kautta.

Päivänjatkoja kaikille!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
operaattorit ja liittymien myyjät ei tietenkään tunne laitetta wlan reititin,ei semmosta kannata mainostaa vaan tottakai oma liittymä joka vehkeeseen.tämän olen huomannut omakohtaisesti vanhan anopin tappauksessa,laitteet ja liittymät lisääntyy joka puhelin soitolla :smileyangry:
Käyttäjätaso 4
Lehtijuttu on todellakin ihan asiaa. Minulla on kotona taloyhtiölaajakaista, jonka maksu sisältyy yhtiövastikkeeseen eikä liene kovin kallis. Tabletissa on kyllä oma liittymä, mutta tarjouksesta hankittuna aika edullinen. Kännykässä on toistaiseksi vain puheliittymä, mutta koska kotona on wlan-reititin, pystyn sen kautta lataamaan sovelluksia kännykkään. Reitittimestä on myös se hyöty, että halutessani voin tulostaa tabletiltakin paperille. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Puheliittymää voi käyttää myös datasiirtoon. Kaikkien Saunalahden GSM-liittymien kuukausimaksuun sisältyy rajoittamaton määrä datasiirtoa. Voit siis ladata sovellukset suoraan puhelimeen.
Hyvis kirjoitti:
Puheliittymää voi käyttää myös datasiirtoon. Kaikkien Saunalahden GSM-liittymien kuukausimaksuun sisältyy rajoittamaton määrä datasiirtoa. Voit siis ladata sovellukset suoraan puhelimeen.

Onhan niitä pelkkiä puheliittymiä vielä muilta operaattoreilta tarjolla.;)

Osallistu keskusteluun