Salaliittoteoria Elisasta

  • 12 kesäkuu 2019
  • 8 kommenttia
  • 930 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Musta on alkanu tuntumaan toi että Elisa on erittäin nirso toteuttaa noit asiakkaiden toiveita kuten toivoin muutaman ohjelmakirjaston Elisa Viihteeseen mut seki meni mappi Ö:hön niin Elisa taitaa yrittää hidastaa/estää kaikin keinoin että kilpailijat ei pääsisi tänne Suomen markkinoille. Taitaa kyseessä olla taas rahankiilto sekä että ei osata kilpailla.

Ainut lääke tähän olisi hylätä Elisa ja siirtyä kilpailija operaattorin leiriin joka sentään tuo noita uusia ohjelmakirjastoja tänne Suomeen. On kyllä täysin turhaa laittaa mitään toivetta Elisalle koska se menee heti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Onko täällä muitaki joilla on vastaavanlainen tunne tai kokemus?

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Elisalla, nykyään, osataan vain nostaa palveluiden hintaa. Jatkuvasti puheliittymät nousevat, laajakaistamaksu noussut niille, joilla ei ole talokaistasopimusta. Ja en voi uskoa, että olisivat viimeisiä korotuksia. Kalliiksi tulee kohta puhelimen pito. Latausliittymät kuin kivikaudelta.

Muutamia hyviä ideapajatoiveitani on torpattu Elisalla. Muun muassa kunnolliset datarajoitettut mobiililiittymät puhelimiin, joissa olisi paketteja vaikka puheelle viesteille yms. Esim. 5 Gt FI, 1 Gt EU, 100 min, 100 sms 4G-verkkoon noin 9,90 € kk. Kunnon vaihtoehtoja.

Kukaan, jolla on elämää, ei tarvitse 1 000 000 Gt kk 4G-dataa kaiken kattavasti.

Kaikki, tuokin idea torpattu, että onko tässä vaihtoehtoja. Muuta kuin siirtä Prepaidiin.

Onni onnettomuudessa että sain Elisan kilpailijalta perusliittymän parhaaseen hintaan. Tammikuuhun voimassa, sen jälkeen täytyy taas puntaroida siirtääkö Prepaidiin vai pitääkö laskuttavana, mutta eihän sitä voi kivikautiseen liittymään siirtää jossa ei edes 4G.

Nyt soi Galactixx - Unfold (Edit).

Muutamia hyviä ideapajatoiveitani on torpattu Elisalla. Muun muassa kunnolliset datarajoitettut mobiililiittymät puhelimiin, joissa olisi paketteja vaikka puheelle viesteille yms. Esim. 5 Gt FI, 1 Gt EU, 100 min, 100 sms 4G-verkkoon noin 9,90 € kk. Kunnon vaihtoehtoja.


Olemme kauan aikaa sitten valinneet tien, jossa datan käyttömäärää ei keinotekoisesti rajoiteta ja niin kauan kun näemme valitsemamme tien olleen oikea, emme sitä tule muuttamaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Muutamia hyviä ideapajatoiveitani on torpattu Elisalla. Muun muassa kunnolliset datarajoitettut mobiililiittymät puhelimiin, joissa olisi paketteja vaikka puheelle viesteille yms. Esim. 5 Gt FI, 1 Gt EU, 100 min, 100 sms 4G-verkkoon noin 9,90 € kk. Kunnon vaihtoehtoja.Olemme kauan aikaa sitten valinneet tien, jossa datan käyttömäärää ei keinotekoisesti rajoiteta ja niin kauan kun näemme valitsemamme tien olleen oikea, emme sitä tule muuttamaan.

Eli on järkevämpää, että teidän potentiaaliset asiakkaat on kilpailijalla ?

On totta, että suurin osa tarvitsee paljon dataa, Netflix, YouTube, Viber...

On unohtunut se kohderyhmä joka tekee päinvastoin. Minulla Google Music poisluettuna data on tässä kuussa 500 Mt, viime kuussa koko kuussa 1 Gt. Jos minulla olisi 5 Gt raja, niin laittaisin Google Music Offline ja tekisin muita töitä eli YouTube vain kotona. Minua ei Elisa palvele puheliittymissä, siksi en voi Elisalle siirtää liittymääni. Miksi maksaisin 25,90 euroa kuukaudessa 100 megasta jos voin maksaa 4 Gt palvelusta 6 euroa ja saada saman nopeuden ? ?

Nyt todellakin tarvitaan vaihtoehtoja, voisitte edelleen tarjota rajattomia megoja, mutta hyvänen aika on paljon ihmisiä jotka ei asu netissä vapaa-ajalla vaan heille riittää kotona 10 Mb kottikuitu ja matkalla riittää 5 Gt kk koko kuukaudeksi ja jää vielä käyttämättä. Näitä ei Elisa palvele.

MIKSI. Onko se trendikästä sanoa, että olemme rajattomia.

Nyt soi Nick Novity - Time Flies (Radio Edit).

MIKSI. Onko se trendikästä sanoa, että olemme rajattomia.


Markkinoilla ollut "6 euron simmejä" myynyt yritys teki pelkkää isoa tappiota koko olemassaolonsa ajan ja päätyi "pelastetuksi". Siitä voit itsekin päätellä, että myydylle tuotteelle ei ollut markkinoilla tarpeeksi kysyntää. Ei suinkaan riitä, että "parikymmentä tuhatta" ostaa sellaisen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Enhän minä ehdottanut Elisalle tuota 6 euron liittymää? Se voisi olla hieman kalliimpi.

Mutta rajalla, siirtoon, jolloin hintaa voi laittaa alemmaksi. Esimerkiksi tuo 12,90 euroa maksava liittymä on halpa, mutta siinä saisi megan sijasta olla 100 megaa vaihtoehtona - jos hyväksyisi rajattoman netin sijasta rajoitin 5 gigan netin. En usko, että tuollaista liittymää Elisa myisi tappiolla. Asiakaskuntaa on Elisallakin erilaista, miksei kukaan huomioi kaikkia asiakkaita?

Oleellista on se, että saa tarpeen mukaan. Ei minua palvele mikään RAJATON kaikki 19,90 euron tarjouksella vuodeksi. Eikä palvele monia muitkaan, mutta niin vain ideani torpattiin heti vaikka oli kannatusta. Kyllähän se harmittaa ja pistää miettimään arvostaako Elisa nettiä vähän käyttäviä. Tai haluaako Elisa tällaisia ihmisiä asiakkaikseen. Jos minun olisi pakko siirtää kuukaudessa 1 000 000 Gt, niin minulla olisi jo sellainen liittymä, ja luultavasti olisin valmis siitä maksamaan. Nyt ei ole mitään tarvetta, mutta maksaisin silti.

Kuuden euron simmi on kieltämättä halpa, mutta eihän se rajaton ole.

Nyt soi Da Tweekaz - Born In The 80's (Extended Version).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Enhän minä ehdottanut Elisalle tuota 6 euron liittymää? Se voisi olla hieman kalliimpi.
Esimerkiksi tuo 12,90 euroa maksava liittymä on halpa, mutta siinä saisi megan sijasta olla 100 megaa vaihtoehtona

Jos minun olisi pakko siirtää kuukaudessa 1 000 000 Gt, niin minulla olisi jo sellainen liittymä, ja luultavasti olisin valmis siitä maksamaan. Nyt ei ole mitään tarvetta, mutta maksaisin silti.


Elikkä, kun sun puhelimen käytötapa on muuttunu siittä mitä se oli vielä parivuota sitte, jolloin datan käyttösi oli 120Gt-180Gt kuukaudessa, niin nyt sitten nariset viikoittain hinnasta, kun Elisalla ei ole justiinsa sulle sopivaa liittymää esim, 12,90€/kk 100Mb/s ja vain 5Gt kun se nyt olis sulle riittävä.

Lue ajatuksella mitä @sakarialanne pariinkin otteeseen sulle kertoi miksi näin ei ole.
Käyttäjätaso 3
Avataan tilannetta hieman meidänkin puolelta. Asiakkaiden antamien palautteiden perusteella ollaan esimerkiksi Elisa Viihteessä keskitytty muutamiin uudistuksiin.
Näitä on mm. äly-tv sovellus,
sovelluksen ja selaimen kautta tuplatallenteiden poisto,
Chromecast tuki Elisa Viihde sovelluksella maksu tv-kanaville,
HBO ohjelmakirjaston uudistus sovelluksessa ja selaimessa sekä uudistunut Elisa Viihde Sport. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä palautetta kannattaa antaa, ilman niitä ei tule muutoksia. Mitä kovempaa tuuli puhaltaa, sitä todennäköisemmin joudutaan korjaamaan. Myrskyä tulille! Minua palvelisi eniten liittymä jossa olisi rajattu pikkunopeuden netti, rajattu 100/100 paketti ja sopiva hinta. En usko etteikö operaattorit voisivat tarjota niitä 12,90 eurolla. 5M 6Gt, 3 Gt EU, 100 min, 100 sms, 12,90 €. Toki ottaisin sen vielä winback-tarjouksena yli puoleen hintaan.

Kyse on vain asenteesta ja asiakaspalvelusta!

Yhtä yritystä lainatakseni Miksi maksaisit enemmän?

Mutta sen sanon, että ei minun nykyinenkään 12,90 euron liittymä ole kovinkaan halpa 6,90 eurolla. Tässä kuussa on lähetetty viestejä runsaasti, ja lasku on jo juossut 15 euron paikkeille. Sillähän saisi jo varmasti jonkun pakettiliittymän eräältä Elisan kilpailijalta. Ajattelen, että tammikuussa pitää harkita sitä, jos käyttö jatkuu samana.

Elisa myisi noita samoja liittymiä halvemmalla, jos niissä olisi siirtorajoitus.

En tiedä ketään jolle ei 1 000 min, 1 000 sms, 100 Gt kk riittäisi ja saisi €5 laskusta pois.

Nyt soi Sound Rush - Guide You (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun