Vastattu

Salasanan uusiminen ei toimi

 • 16 tammikuu 2016
 • 2 kommenttia
 • 633 katselukerrat

Tekstiviestiä kertakäyttösalasanalle ei tule, pankkitunnistus johtaa vain uuden tunnuksen luontiin jossa kysytään UUTTA sähköpostitunnusta, nykyinen ei kelpaa.

Tämä vika oli jo jossain 2014 viestissä näillä palstoilla eikä vieläkään korjattu?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 21 tammikuu 2016, 09:32

 • ? Saitko jo asian ratkaistua? Kokeilitko sitä OmaElisaan sisäänkirjautumista pankkitunnuksilla kohdasta Luo Elisa-tunnus tai tunnus hukassa? Sitä kautta saa näppärästi tarkistettua kirjautumistiedot, jos ongelma liittyy niihin. Mitään yleistä vaivaa palvelussa ei tähän aiheeseen liittyen ole, joten luulisin tällä viimeistään tulevan kirjautumisongelmien kuntoon kun pääsee tarkistamaan ja tarvittaessa vaihtamaan tunnukset. :)  Yleisin syy, miksi sähköpostiosoite ei kelpaa pankkitunnuskirjautumisessa, on senkin verran simppeli, että joku muu on antanut rekisteröitymisen yhteydessä saman sähköpostiosoitteen kuin sinun antamasi. Samaa osoitetta ei voi käyttää kuin yhdessä OmaElisa-tunnuksessa, koska se on yksilöity käyttäjätunnus palvelun käyttämiseksi. Usein tätä tapahtuu talouksissa, joissa käytetään kahden tai useamman henkilön kesken samaa sähköpostiosoitetta.
 • Katso alkuperäinen viesti

  Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

  Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
  Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

  HAE KESKUSTELUISTA

  2 kommenttia

  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Hei 
 • ?

  Käytitkö kertakäyttösalasanan hankkimiseen varmasti oikeaa sähköpostia? Sen tulisi vastata aikaisempaa tunnustasi. 

  Voimme katsoa tilannetta tarkemmin, jos laitat minulle yksityisviestillä yhteystietosi ja tarkemman kuvauksen tapahtuneesta. :)
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Saitko jo asian ratkaistua? Kokeilitko sitä OmaElisaan sisäänkirjautumista pankkitunnuksilla kohdasta Luo Elisa-tunnus tai tunnus hukassa? Sitä kautta saa näppärästi tarkistettua kirjautumistiedot, jos ongelma liittyy niihin. Mitään yleistä vaivaa palvelussa ei tähän aiheeseen liittyen ole, joten luulisin tällä viimeistään tulevan kirjautumisongelmien kuntoon kun pääsee tarkistamaan ja tarvittaessa vaihtamaan tunnukset. :)

  Yleisin syy, miksi sähköpostiosoite ei kelpaa pankkitunnuskirjautumisessa, on senkin verran simppeli, että joku muu on antanut rekisteröitymisen yhteydessä saman sähköpostiosoitteen kuin sinun antamasi. Samaa osoitetta ei voi käyttää kuin yhdessä OmaElisa-tunnuksessa, koska se on yksilöity käyttäjätunnus palvelun käyttämiseksi. Usein tätä tapahtuu talouksissa, joissa käytetään kahden tai useamman henkilön kesken samaa sähköpostiosoitetta.