Vastattu

Saunalahden verkkokaupan toimitusnopeus?

 • 9 joulukuu 2015
 • 10 kommenttia
 • 1838 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Maanantaina huomasin, että älykellon (Gear S2 classic) varastosaldo kertoo "reilusti varastossa". Laitoin tilauksen vetämään ja äsken töistä tullessani tulin vilkaisemaan oma.saunalahden puolelta postikoodia että joko se on päivällä postista noudettavissa. Mutta "Tilaamasi tuote odottaa postitusta" !!!

Mitä hiivattia, mikä se sellainen verkkokauppa on, josta tuote ei lähde seuraavana arkipäivänä liikkeelle?

Juuri tilasin tavaraa englannin maalta, alle kaksi päivää tilauksesta ja paketti oli jo Turussa. Toinen asia on sitten että kuinka se sieltä tänne hankkiutuu mutta tilaus käsiteltiin ja paketti lähti liikkeelle heti.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Bamsku 10 joulukuu 2015, 11:19

 • ? Pahoitteluni viivästyksestä, toimituksessa on tällä hetkellä pientä ruuhkaa.:/

  Laitteet pyritään toki saamaan postiin aina samana tai seuraavana päivänä tilauksesta.

 • Katso alkuperäinen viesti

  10 kommenttia

  Käyttäjätaso 5
 • ? Pahoitteluni viivästyksestä, toimituksessa on tällä hetkellä pientä ruuhkaa.:/

  Laitteet pyritään toki saamaan postiin aina samana tai seuraavana päivänä tilauksesta.
 • Käyttäjätaso 3
  Katsotaan, nyt on menossa kolmas päivä tilauksesta. Vielä odottelee!
  Käyttäjätaso 3
  Neljäs päivä tilauksen tekemisestä menossa, edelleen "odottaa postitusta".

  Onkohan Elisalle tullut täytenä yllätyksenä että tähän aikaan vuodesta kun rahantuhlauskausi on parhaimmillaan menossa niin saattaa tulla tilauksia enemmän kuin heinäkuisena viikonloppuna?
  Käyttäjätaso 3
  Ainakin Black Friday toimitus matkahuollon kautta oli supernopea. Tilasin kännykän silloin perjantaina aamupäivällä ja lauantaina klo 13:22 tuli tekstiviesti, että paketti on noudettavissa lähikaupasta. Toki nyt on joulunalusruuhkaa, mutta kai tuo perjantaikin oli luettavissa sesonkiajaksi. Ja postin käyttö toimitustapana on tänä päivänä lähinnä vitsi. Toki OK silloin, kun ei ole vaihtoehtoja, mutta se kestäääääää......... Ainakin omilla nurkillani ovat siirtyneet selvästi kolmipäiväiseen viikkoon jo kuukausia sitten ja mikään ei tule ajallaan.
  Käyttäjätaso 3
  Juu, Posti on täälläkin jo siirtynyt kolmipäiväiseen viikkoon ja lopettanut lehtien aamujakamisen. Toisaalta lähipostiasiamies löytyy 10 km päästä, matkahuoltoasiamiehelle on matkaa 35 km. Vaan nyt tökkii se että Saunalahti ei viitsi edes laittaa pakettia postin hidastettavaksi.
  Kunniamerkki +3
 • ? Valitettavasti verkkokaupan valot eivät anna reaaliaikaisesti kuvaa siitä, montako tilausta on jo jonossa ennen juuri tehtyä tilausta. Karkeasti voisi sanoa, että mikäli laitteen toimittamiseen menee enemmän kuin pari päivää, on laitteet loppu varastolta ja niitä joudutaan odottamaan maahantuojalta lisää ennen toimituksia.

  Kyseisiä kelloja tulee ensi viikolla lisää varastolle, toimitamme ne asiakkaille tilausjärjestyksessä. 🙂
 • Käyttäjätaso 3
  Kake1 kirjoitti:
  @-VJ- Valitettavasti verkkokaupan valot eivät anna reaaliaikaisesti kuvaa siitä, montako tilausta on jo jonossa ennen juuri tehtyä tilausta.......

  Kyseisiä kelloja tulee ensi viikolla lisää varastolle, toimitamme ne asiakkaille tilausjärjestyksessä. :)

  Niin. Kyllähän minä ymmärrän, että kun yhtiö (Elisa) ei ole millään tavoin minkään tietotekniikkaan liittyvän toiminnon kanssa tekemisissä, niin sille on ylivoimaista tehdä verkkokauppaa jossa olisi reaaliaikainen varastoseuranta tilaussivulla näkyvissä. Sellaisia järjestelmiä olisi varmasti kohtuuhinnalla myytävissä, kannattaisiko teidän tehdä tiedusteluja asiasta?

  Valot: 

  -punainen - ei ole myynnissä eikä tule

  -keltainen - ei ole enää eikä tule mutta joku jo ostanut saattaa palauttaa laitteen myyntikuntoisena

  -vihreä - saattaa joskus tulla myyntiin tai olla tulematta, katsotaan.

  Kysymys: Onko tilaamani kello minulla kädessä jouluna? Siis jouluna 2015?
  Kunniamerkki +3
 • ? Niin kuin jo tuossa aiemmin kerroin, tulee kelloja lisää tällä viikolla varastollemme ja toimitamme ne tilausjärjestyksessä. Valitettavasti en pysty mistään tarkistamaan montako kelloa tulee ja montako tilausta on jonossa ennen sinun tilaustasi. 🙂
 • Käyttäjätaso 3
  Kiitos. Kuitenkin tänään peruutin tilaukseni. Poikkesin Oulussa ja kaupungilla tallustaessani sattui vastaan kaupan ikkunassa teksti Samsung. Sinne sisälle ja "ostaisin Gear S2 Classic -kellon". "Hetki pieni, niin käyn hakemassa..." ja nyt minulla on kello ranteessa.

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta laitteelta, pitää tutustua.
  Nyt kun olen parjannut ja valitelllut täällä siitä sun tästä, vaikka aiheesta. Niin tähän haluan kertoa oman kokemukseni Saunalahden verkkokaupan nopeudesta.

  Vaikka oli kysymys aivan joulunaluspäiviltä, niin kun su ilana verkkokaupasta tilasi, niin jo kahden päivän päästä tiistaina, aatonattona, laite oli noudettavissa pakettiautomaatista !

  Aikaisemmatkin verkkokaupan tilaukset ovat tulleet sukkelaan.

  Ja lisäplussaa että Saunalahti on lähes ainoa toimittaja, joka noudattaa asiakkaan toivetta noutopaikasta, eikä lähetä postin palvelupisteeseen paketteja, jotka on tilattaessa valinnut noudettavaksi pakettiautomaatista.

  Minun postini palvelupiste on aika hankalassa paikassa.

  Tästä verkkokauppasysteemistä lämmin kiitos !

  Osallistu keskusteluun