Kysymys

Saunalahti ja palvelut

  • 25 kesäkuu 2014
  • 1 kommentti
  • 569 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Saunalahti on viimevuosina jäänyt pahasti jälkeen muista operaattoreista. Aiemmin Saunalahti oli edellekävijä, oikea suunnan näyttäjä. Uusia palveluita tuotin valikoimiin ennakkoluulottomasti ja erilaisia kampanjoita oli useasti. Erityisesti Panu Lehti oli puikoissa näihin aikoihin.

Enää ei ole kuin muisto vain. Esimerkiksi Sonera on laskenut hinnoitteluaan ja tuonut asiakkailleen hyviä yhteistyökampanjoita ja palveluita. Itse näen esimerkiksi Spotifyn kanssa solmitun yhteistyön hyvin arvokkaana. Soneran liittymätkin taitavat jo olla halvempia, kuin Saunalahden. Joissakin liittymätyypeissä on mahdollisuus soittaa kotimaanpuheluita ilman rajoituksia. Saunalahdella on edelleen minuuttirajat.

Saunalahden tulisi tarkastela hinnoitteluaan sekä lisäpalveluitaan. Esimerkiksi Spotify/Netflix yhteistyö toisi nykyisille asiakkaille merkittäviä etuja. Applen iPhone Visual Voicemail palvelua on myös odotettu vuosia. Laajakaistan hintalaatu-suhde ei myöskään ole kohdallaan. 29.90e 20megaisesta laajakaistasta on paljon, varsinkin kun kilpailija tarjoaa laajakaistaa 100/10 hintaan 19.90e.

Ettekö halua kehittyä, vai mikä mättää?

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
  • Kiitokset palautteesta! Kehitämme palveluitamme pitkäjänteisesti ja pyrimme tuomaan markkinoille tuotteita jotka ovat houkuttelevia hinnoittelultaan ja laadultaan. Kuten varmasti huomasit, uudistimme tuotteitamme puheliittymien osalta. Valikoimassamme on Huoleton-liittymä johon kuuluu rajaton määrä kotimaanpuheluita sekä tekstiviestejä.
  • Osallistu keskusteluun