Kysymys

Saunalahti Kaapeli 10/1 laskutus

  • 1 lokakuu 2010
  • 5 kommenttia
  • 2123 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 6 kommenttia
Tilasin pari päivää sitten tuon 10/1 kaapeliliittymän 24kk sopimuksella. Tarjouksen mukaan ensimmäisen vuoden piti olla 9,9e/kk ja toisen vuoden 19,9e/kk. Miksi minulle tuli tänään sittten postissa kaapelimodeemiliittymän tilausvahvistus jossa lukee että kuukausimaksu on 35,19e/kk?

5 kommenttia

Maininta tästä kampanjasta on valitettavasti jäänyt joistakin tilausvahvistuksista puuttumaan.

Kampanjan voit tarkistaa esimerkiksi oma.saunalahti.fi -sivultasi kohdasta sopimukset. Siellä pitäisi olla maininta kampanjahinnasta.
Hallintapaneelissa lukee vain että Liittymän nopeus ja hinta 10M/1M (35,19 /1kk).

Huomasin muuten, että tuossa sopimuslapussa lukee että "Määräaikainen tilaus: Ei"

Tilasin kyllä 24kk määräaikaisen sopimuksen tuolla kampanjahinnalla, joten mikä ihme tässä nyt oikein mättää?
Hei juhazz,

kannattaa tarkistaa oma.saunalahti.fi -palvelustasi kohdasta Yleiset -> Sopimukset, näkyykö sopimuksessasi määräaikaisuus.

Mikäli määräaikaisuutta ei näy, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme varmistaaksesi, että sinulla on oikea sopimus.
Siellä näkyy kaksi eri sopimusta. Sekä 35,19e/kk kuin myös 9,9e/kk. Molemmat ovat merkitty määräaikaisiksi 24kk sopimuksella kuten pitääkin. Toivotaan että sieltä kolahtaa oikea lasku sähköpostiin, jotta ei tarvitse enää kysellä asiasta enempää.

Kiitos avusta!

Siellä näkyy kaksi eri sopimusta. Sekä 35,19e/kk kuin myös 9,9e/kk.


Tämä on normaalia. Järjestelmäseikoista johtuen kampanjatarjoukset tulevat oma.saunalahteen näkyviin ikään kuin omana sopimuksenaan. Vaikka varsinaisen kaapelimodeemisopimuksen kohdalla näkyykin normaali hinta, sinulta laskutetaan ainoastaan kampanjahintaa.

Osallistu keskusteluun