Kysymys

Saunavisio arvosteltu Afterdawn.com:ssa

  • 9 syyskuu 2008
  • 2 kommenttia
  • 1626 katselukerrat

Varsin kattava ja positiivinen arvostelu Saunavisio palvelusta löytyy http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/15367.cfm.

Käykääpä lukemassa kun luppoaikaa löytyy

2 kommenttiaVarsin kattava ja positiivinen arvostelu Saunavisio palvelusta löytyy http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/15367.cfm.

Käykääpä lukemassa kun luppoaikaa löytyy
Keskeneräinen tuote ja jos Palstaa seuraa niin aika monella ongelmia käytössä. Ideana hyvä ja jos panostetaan laitteen kehittämiseen (kuten tapahtui digiboxien kohdalla) tapahtui) niin ehkä 3-5v päästä kannatais harkita sen laittoa.


Palstalle kirjoittavien määrä kuitenkin melkoisen pieni verrattuna kokonaistilaajamäärään, eli kyllä se pääosin toimii. Minullakin ongelmat jääneet viihdekeskuksen
toimintaan, muuten loistava laite.Palstalle kirjoittavien määrä kuitenkin melkoisen pieni verrattuna kokonaistilaajamäärään, eli kyllä se pääosin toimii. Minullakin ongelmat jääneet viihdekeskuksen
toimintaan, muuten loistava laite.

Ehkä noin tai sit tyytyvät siihen mitä tulee/eivät juuri käytä vaan hankkineet kun ilmaisexi saa.... tms.
Sinulle ilmeisesti riittää ne kanavat mitä tulee etkä halua esim maksullisia kanavia lisätäksesi vaihtoehtoja. Minulle kyllä riittää ne mitä antenniverkko tarjoaa mutta ei kaikille, ehkä MTV Max vois olla sellainen mitä joskus seuraisin.


Kyllä ne maksukanavat minuakin alustavasti kiinnostaa, mutta tulisi nyt ensin tietoon, että mitä on tarjolla ja mihin rahaan.

Osallistu keskusteluun