Kysymys

Saunavisio ei saa yhteyttä palvelimeen

  • 18 elokuu 2008
  • 4 kommenttia
  • 1191 katselukerrat

Ongelma johtuu ilmeisesti Pekingin HDTV lähetyksissä. Minulla boksi on käytössä vain tallentimena eikä se ole kiinni DVB-T:ssä.

Kun avaan boksin niin se aukeaa automaattisesti Peking kanavalle. (joka ei minua kiinnosta) Minulla on Homebox Black box käytössä. Saunavisioni on langattomasti yhteydessä Homeboxiin linksysin reitittimen kautta ja tämä viritys toimi hyvin ennen olympialaisia!!!

Tämän jälkeen boksi jumittuu ja wlan reitittimeni vilkuttaa kuin viimeistä päivää. Boksi ei saa millään yhteyttä palvelimeen kun näköjään ei voi lopettaa olympialaisten katsomisen YRITTÄMISTÄ. Lisäksi tämä rikkoo koko WLAN verkkoni. Pöytäkoneeni ei pääse internettiin sen jälkeen kun boksi avataan.

Voiko sen kanavan 321 poistaa jotenkin boksista, jolloin tämä ongelma toivottavasti poistuu?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Tämä taitaa johtua siitä, että tuo Peking on nyt ainoa kanava, joka boksilla on. Sille se sitten yrittää vaihtaa joka käänteessä. Väliaikaisena ilmastointiteippi-ratkaisuna ehdottaisin boksin tökkäämistä hetkeksi antennin perään ja kanavahaun suorittamista. Tällöin se ei aina liity tuohon IP-kanavaan, joka taas kaataa wlanin, vaan YLE1:lle.
Käyttäjätaso 4
Tuotanoin. Ainakin itselläni (kaapelimalli) avaa aina tuon Peking kanavan ensinnä, vaikka kanavat on viritettynä... eli eikö näin kuuluisi mennä? Jossain ketjussa laitoinkin tuosta ärsyttävästä piirteestä, että myös poistuessa valikoista (saunavisio, tallennuslista, ohjelmaopas) tuo myös vaihtaa _aina_ peking kanavalle eikä esim. sille kanavalle jolla oli ollut...
Minulla Saunavisio käynnistyy aina sille kanavalle, jota viimeksi oli katsottu. Mukaan lukien Peking 321. Ja vaikka olisi virta katkaistu kytkimellä.
Itselläni on aivan sama ongelma kuin karyolla. Oma boksini on tosin suoraan piuhalla kiinni ADSL-boksissani. Homma tosiaan toimi moitteettomasti ennen HD-lähetysten alkua ja sen jälkeen boksin kautta ei ole enää pystynyt katsomaan tallenteita.