SIIRRETTY: Asiakaspalvelu muuttui maksulliseksi ja jonotusaika kasvoi

  • 18 elokuu 2008
  • 7 kommenttia
  • 2748 katselukerrat

Tämä aihe on siirretty alueelle http://palsta.saunalahti.fi/index.php?board=10 ' TARGET='_blank.

7 kommenttia

Soitin 13.7.2017 Elisan asiakaspalveluun, jonka vakuutettiin olevan ILMAINEN.Sieltä ohjattiin "Oma Gurulle," (Saku) ,joka myös oli, niin vakuutti, ILMAINEN.Teimme yhdessä liittymänvaihdon tämän "Oma Gurun" opastuksella Elisa-Saunalahden Tarkka 3g liittymästä Elisa Saunalahden Huoleton 4G liittymäksi. Aiemmin olin tottunut maksamaan n. 30 euron laskuja kuukausittain. Nyt minulle on tulossa maksettavaksi n 198,00 € lasku .Kun katsoin Oma Elisa-palvelusta laskuni yksityiskohtia, järkytyin.Minulle oli vakuutettu asiakaspalvelusta ja "Gurukin "oli sen vahvistanut, että liittymänvaihto on ILMAINEN ,samoin kuin se puhelu Elisa Saunalahdelle. Olen vanha,monisairas ihminen,mutta muistissani ei ole vikaa. Kuinka on mahdollista , että "ilmainen" maksaa yli 90 €.-Menen atk-neuvojani luo asian kanssa. (Hän myy Paraisilla Elisa Saunalahti-liittymiä). Menin siis halpaan.Elisa saa jäädä "Guruineen".Maksan laskunne, kunhan sen saan ja vaihdan pois Elisa Saunalahdesta.-Olen syvästi pettynyt.
Käyttäjätaso 4
Toivon että Elisa korjaa virheensä. Oletko pyytänyt virheen oikaisua?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Elisan asiakaspalveluun soittaminen ei ole ilmaista. Se maksaa paikallisverkko/matkapuhelinmaksun verran, eli ei käytännössä juuri yhtään mitään. OmaGurulle soittaminen taas maksaa senkin edestä (2,28 €/min + mpm/pvm).

Liittymänvaihto OmaElisan kautta on ilmainen (1krt/6kk).
Käyttäjätaso 4
Joskus virheitä tapahtuu, ja joskus niitä korjataan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ikävä kuulla tapauksesta 😞 Jos laitat meille yksityisviestillä tarkempia tietoja tapahtuneesta niin voidaan toki tarkistaa onko virhe tapahtunut ja mikäli on, niin toki sitten korjataan tilanne 🙂
Sain Elisa "gurulta" (Jaakko) tällä kertaa vastauksen.Vakuutti, että he aina ilmoittavat ensin palvelujensa hinnat.Oma Elisaa minulla ei tuolloin vielä ollut, joten luotin asiakaspalveluhinnastoon, jossa sanottiin liittymävaihdon maksavan 10€ asiakaspalvelussa.-Eli hyvin edullinen ( en tosin ymmärrä, miksi jollekin firmalle pitää maksaa, että pääsisi sen asiakkaaksi-Ihan hullu juttu!).No siellä asiakaspalvelussa nainen ilmoitti, ettei ehdi tehdä semmoista liittymävaihtoa nyt, vaan siirtää toiselle asikakasneuvojalle.Tämä oli sitten semmoinen "guru".MITÄÄN HINTAA EI ILMOITTANUT. Alkoi antamaan niitä neuvojaan ja minä itse tein sen liittymävaihdon.Tyhmyyttäni en ymmärtänyt kysyä mitään palveluhintaa.Luulin sen olevan saman kuin asiakaspalvelu yleensäkin.-JÄRJETÖNHÄN MINÄ OLISIN OLLUT; JOS OLISIN JATKANUT PUHELUA JOHONKIN HUIMAAN 100 € TUNTIHINTAAN.
Maksoin heinäkuussa sitten 1. alkukuun Tarkka3G laskun, joka tuli karhuna Instum Justitian kautta, kun ei paperilaskua, jonka luulin saavanI.tullut-Se lasku 2 viikolta oli 47,€.No sitten tein tyhmyyttäni tämän liittymävaihdon, josta EN HYÖDYKÄÄN yhtään mitään.Guru jutteli niitä näitä ja teki jotain siellä Elisan päässä-Elisallahan niitä temppuja piisaa-mainoksenkin mukaan.Käsittääkseni se, mitä joku tekee palvelun päässä, ei kuulu minun maksettavakseni.No kuuluipa vaan--.2. Taistelun-viestikaupalla jälkeen sain sitten Elisalta lopulta 169,78€ lasku KAHDELTA VIIKOLTA.Gurun osuus oli siitä ilmeisesti 116 €.Että silleen.Olen valiittanut-ei auta ja edessä lienee operaattorin vaihto.Törkeää tuo valehtelu, että muka ilmoittavat hinnan heti alkuun.Ei ilmoitettu alkuun eikä loppuun.Vasta kuukauden päästä sai s-postiini vaihtelevia laskuja-lopullinen tuo mainitsemani, jonka olen maksanut.-Olen hyvin pettynyt ,vanha , sairas ihminen.Eipä ole tullut muualla verkkokaupoissa vastaan moista.-Toivottavasti ei ikinä tulekaan.Hävetköön Elisa temppujaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kyllähän se puhelun hinta ilmoitetaan nauhoitteella ennen puhelun yhdistymistä kun omagurulle soittaa. Tuo väitteesi siitä. että guru on kertonut puhelun olevan ilmainen on myös helppo todentaa koska kaikki puhelut nauhoitetaan.

Osallistu keskusteluun