Vastattu

Sim-kortin aktivointi

  • 4 maaliskuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 5885 katselukerrat

Hei!

Mulla on ongelma saada sim-korttia aktivoitua oma saunalahden sivuilla. En löydä aktivointilinkkiä eikä edellisistä keskusteluista ollut apua ongelmaan. Pitäisikö linkin löytyä klikkaamalla vasemmalta GSM-Liittymät ja Mobiililaajakaista ja sitten alakohtaa liittymät? Siellä lukee vain "Sinulla ei ole gsm-liittymiä käytössäsi." ja 

Tilaa Saunalahden GSM-liittymä (myös numeronsiirrot toiselta operaattorilta)
Tietoa Saunalahden GSM-liittymistä 

Etsinkö väärästä paikasta vai mikä mättää?

Kiitos vastauksista etukäteen!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Hyvis 4 maaliskuu 2013, 17:36

Ohje on tuolla:  Uuden SIM-kortin aktivointi

Jos ei onnistu, soita Asiakaspalveluun. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ohje on tuolla:  Uuden SIM-kortin aktivointi

Jos ei onnistu, soita Asiakaspalveluun. 🙂
Käyttäjätaso 3
Jos sinulla on useammalla eri asiakasnumerolla palveluita, saattavat matkapuhelinliittymäsi löytyä toisten Oma Saunalahti -tunnusten takaa. Tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi osoitteessa https://oma.saunalahti.fi/settings/BankIdentification/request saat nimelläsi olevista asiakasnumeroista/käyttäjätunnuksista, sekä niiden sisältämistä palveluista.
Tsekattu. Ei auttanut, mutta kiitos kuitenkin.
Eikö mitenkään muuten onnistu tuo uuden sim kortin aktivointi,kuin liittymänhaltijan toimesta? Hai uuden puhelimen pienellä sim kortilla ja liittymä isän nimissä. Viimeksi kun jouduin vaihtaa sim kortin pienemmäksi ni se kyllä onnistui liikkessä ilman liittymän haltijaa...
Käyttäjätaso 3
Juusode: Kortin aktivoidakseen pitää tosiaan olla aina liittymän omistaja.
Entäs, kun omaa vielä vanhan Elisa-liittymän? Liittymää ei näy uudessa OmaElisassa, ainoastaan vanhassa. Voiko korttia aktivoida lainkaan vanhan OmaElisan kautta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Mikäli SIM-kortin aktivointilinkkiä ei näy OmaElisassa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Näin lukee tuolla asiakaspalvelun ohjesivustollakin.
Juu, niin lukee. En vain ole varma, osasinko etsiä vanhasta OmaElisasta oikeasta paikasta. Sen käyttöliittymä kun ei ole kovin mobiiliystävällinen.

Osallistu keskusteluun