Kysymys

Sisäverkko pätkii mistä korjaaja kun Isännöitsijä laiska

  • 15 toukokuu 2014
  • 1 kommentti
  • 988 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 9 kommenttia
Tämä sisäverkon temppuilu. Maanantaina tapasin Isännöitsijän vihroinkin kun 2vkoa pätkinyt kirjaimellisesti ja suuren osan päivästä ja ollut joskus jopa 3-5 tuntia offline. Kirjoitin Kiinteistön verkkosivulle huoltopyynnön 2vkoa sitten ja ei vastausta tullut siihen.. 😕 Elisa ei tee mitään asialle kun ovat huomenneet että optimaalista kaistaa tulee yhteys heiltä,mutta kun kohtaa sisäverkon niin tössähtää ku seinään datan liikkuvuus. "Kun jakaamon ulkopuolella on ongelma niin huolto ei kuulu palveluntarjoajalle" Elisalta käynyt tarkastaja tekemässä mittaukset ym. toimenpiteet ja tosiaan saanut samaa optimaalista kaistaa jakaamolta jota itse sain edelliset 3,5vuotta,mutta nyt edelliset 6kk ollut pätkimistä.

Pari kk toimi ja nopeus oli suhkoot optimaalista ja ei pätkinyt,mutta nyt aloitti pari viikkoa sitten suuret pätkimiset ja joskus jopa sen muutaman tunnin offline ja adsl vaan hakee,mut global "internet" icon punaisena Kotiboksi A2100N motukassa. Sitten vielä tuskaista kun Huawei Mobile connect Model E160E nettitikkuni tunnistuu 1.3g yhteydeksi control panel --> network and sharing centeris ja sitten yhteys rupee pätkimään kun se tapahtuu. Mutta aina kun laitan disconnect siihen 1.3g yhteyteen niin websivut latautuvat ja yhteys toimii taas mobile broadbandilla..omituista.

Isännöitsijä lupasi ottaa asian käsittelyyn maanantain tapaamisessa ja kertoi että tiistaina aloittaa. Sanoi myös että ei tiedä mistä saisi tälläisen asiantuntevan henkilön oikeiden laitteiden kanssa ja kysyi että suostuisiko Elisa lähettämään korjaajan jos Kiinteistö maksaa ? Sanoin että soitan ja kysäsen. Kirjoitin sitten varhain tiistai aamuna hänelle viestissä että Elisa suositteli Relacom yhtiön palveluja ja lähetin yhteystiedot hänelle,mutta ei mitään vastausta hänellä ja eilen myös keskiviikkona kirjoitin että missä mennään tässä korjaajan etsinnässä,mutta ei edelleenkään vastausta.. :/

Olen ollut myös itse Relacomiin yhteydessä 2 kertaa ja en pysty itse tilaamaan heitlä korjauspalvelua ja kuulemma käsittelaika on 1-2päivää riippuen heidän kalenterimerkinnöistä edellisinä päivinä.

Nyt torstai ja 17:19 ja viikonloppu tulossa..Olisi mukava löytää yritys joka tekisi mittaukset / korjaukset myös v.loppuna. Olis jo 3:s tuskainen viikko sekä v.loppu jos ei tule korjatuksi.

Ystävällisin terveisin: Tero "Sammonkatu Tampere"

1 kommentti

Lisää tietoa:

Olen tarkistanut Kotiboksi A2100N motukan että olisiko vika siinä testaamalla myös erillistä TP-Link motukkaa jossa vain 1x Ethernet portti "siinä sama ongelma" sekä erillistä perus mitoitettua puhelinjohtoa. Myös toista Kotiboksi A2100N testattu koska nyt on uuden karhea boksi kytkettynä ja siinä mukavan vakaat LAN liitännät ja sen mukana tullut puhelinjohtokin mukavan uuden karhea.

Sama ongelma myös uudella boksilla. Global icon eli internet punaisena usein ja siis katkaisee yhteyden ja parhaimmilaan pitkiä aikoja kuten mainitsin 😕 Talossa vielä kun on vanha pjaska QAM antenniverkosto ja Elisan Viihde digiboksi "uusi malli ei se vanha harmaa" ei tue QAM antenniverkostoa niin ei löyrä kanavia ja kun siinä on pelkästään automaattihaku mahdollisuus ja QAM antenniverkostossa pitää manuaalisesti niputtain hakea kanavat. On tää aika ironista ja siis niin huonoa tuuria..

Lätkä kisat jää näkemättä ku Mtv Sport kanavalta ei voi katsoa kun Ethernet "IPTV" kanavat ei näy ja QAM on antenniverkosto niin ei Elisa Viihde digiboksi löydä kanavia. Vanhan mallinen digiboksi "harmaa" löysi jollain ihmeen keinolla ne kanavat mikä oli outoa. Se boksi hajosi salaman takia. LG 42" taulu tv on ja antennin laitoin siihen,mutta ei löyrä kanavia edes manuaalihaulla..argh Kohta alkaa Suomen matsi ja nyt pätkii 15min välein yhteys ja on parhaimmilaan päällä sen 10mins kunnes pätkäisee muutamaksi minuutiksi. Todella rasittavaa,mutta no onpahan sen 10min online kun alkuviikosta kahtena päivänä oli offline sen monta tuntia per päivä.

Ystävällisin terveisin: Terro

Osallistu keskusteluun