Sokkona e-kirjan ostoon?

  • 22 joulukuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 722 katselukerrat

Onhan se kumma, jos näitä laitteita ei pääse mihinkään hypistelemään ja vertailemaan esim. näyttöjä toisiinsa?

Epävarman tiedon perusteella Aleksin myymälässä niitä saattaisi olla - siispä soittamaan...Ei ole puhelinnumeroa myymälään, vaan puhelu menee aspaan. Aspasta kerrotan, ettei heillä ole mitään tietoa, missä niitä on tai onko ylipäätään missään!

Oletettavasti Amazonistakin saisi helpomin puristettua tietoa...

3 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kaikkein varmimmin laitteiden saatavuustilanne tosiaan selviää käväisemällä myymälässä ihan paikan päällä. Suoria numeroita myymälöihin ei ole, ja valitettavasti asiakaspalvelusta ei täysin reaaliaikaista laitetilannetta myymälöittäin nähdä. Tämän vuoksi arvio on suuntaa-antava, jotta myymälään mennessä ei sattuisikin pettymystä kun laitteita ei ehkä olekaan saatavana. Kiitos kuitenkin palautteestasi, toivottavasti pääsit laitteita jo tutkailemaan ja ehkä jopa hankkimaankin! 🙂
Tupla poistettu.
Jotenkin tuntuu, että jälkimyyntikin on laitteen kohdalla huonosti hoidettu. Mitä on lukenut, kuullut ja nyt itsekin kokeneena ei oikein tiedä mitä viralliselle laitteelle tulisi tehdä. Liikkeet eivät ota vastaan ja asiakaspalvelu käskee viemään liikkeeseen. Nettisivuilla ei selkeästi kerrota miten tämän laitteen kohdalla tulisi toimia. Monilla ollut ongelmaa näiden kanssa. Liikkeessä näytti, ettei työntekijä edes tiennyt mikä laite on. Ostettaessa luvattiin 5 ilmaista kirjaa, en tiedä miten ne saisi. Tosin laite ei toiminut ja on nyt jossain postin armoilla enkä tiedä milloin saan uuden, että ei kai kirjoillakaan mitään tee. Hieno joululahja.
Ehkä kannattaisi varmaan pysyä vaan puhelinten myynnissä.

Osallistu keskusteluun