Kysymys

Sony Xperia Z3 viestinvälitys tiedot ei tule ilm.alueelle?

  • 12 joulukuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 1292 katselukerrat

Ostin elisakaupasta Sony Xperia Z3 puhelimen ja huomasin että laite ei anna tekstiviestien/MMS viestien välitystietoja ilmoituspalkkiin ylös, viestit menee perille kyllä mutta kuittauksia ei tule puhelimeen, asetuksia on käyty läpi urakalla mikään ei auta! Onko tämä "uusi" android ominaisuus joka on 4.4.4 vakio vaiko laitteen/rautavika tai jo kohta google hangouts pakotusta, elisa/saunalahti ei toimita ko. malliin asetuksia laite siis pelittää muutoin täydellisesti.

Liittymä tarkistettu toisella android puh. 4.2.2  ja kaikki kuittaukset tulee kyllä (HTC)  tuntuisi liittyvän kyllä puhelimeen itseensä, tehdas asetuksille vedetty asian vuoksi 3kertaa...ym ei auta!

2 kommenttia

Tällaista löytyi Sonyn sivuilta:

To turn the delivery report function on or off for outgoing messages

  1. From your Home screen, tap , then find and tap .
  2. Tap , then tap Settings.
  3. Mark or unmark the Delivery report checkbox as desired.
After the delivery report function is turned on, a check mark is displayed in messages that have been successfully delivered.
Asetuksissa pitäis löytya "toimitusraportti" ja siihen täppä

Eli pitäis tulla jonkinlainen täppä/ruksi viestiin, kun toimitettu

Muuta vaihtoehtoa ei ohjeissa ollut
kyllä tuo juurikin noin on ohje/asetuksissa     ja täppä on laitettu ao kohtaan  ja toimitustiedot pitäisi tulla asetusten mukaan kyllä,  ei vaan tule tosiaankaan, tuo on ollut ominaisuus tekstiviesteissä aina  ja itselläkin aijemmissa puhelimissa kaikissa aijemmin toiminut,  liittymä kortti ja liittymä kyllä kunnossa       jossain oli et tämä olis sonyn ominaisuus    mutta kyllä sitten on erikoisen "huonon ominaisuuden"  kehittäneet....    

Osallistu keskusteluun