Vastattu

Sonyn päivitykset

  • 15 heinäkuu 2017
  • 21 kommenttia
  • 1095 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Terve.
Sonyyn tuli eilen uusi järjestelmäpäivitys. Päivityksen jälkeen Elisa Kirjaan ei pääse kirjautumaan. Ei tullut uni silmään kun kirjan kuuntelun sijaan tappelin sovelluksen kanssa. En unihiekka silmissäni heti yhdistänyt uuteen päivitykseen.
Korjausta odotellen, ystävällisin terveisin,
Ari
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Arienzio 19 syyskuu 2017, 15:15

Nyt se tapahtui: vian korjaava Sonyn järjestelmäpäivitys tuli puhelimeen. Päivityksen jälkeen latasin Elisa Kirjan uudelleen ja suureksi riemukseni pääsin kirjautumaan Sony Xperia X Performancellani reilun kahden kuukauden tauon jälkeen sovellukseen. Ainakin nyt kaikki pelittää! Kiitos Elisa ja Sony, te teitte sen!:D
Katso alkuperäinen viesti

21 kommenttia

Tämän viestin voisi Palstatiimi siirtää Elisa Kirja -osioon.

Aloittaja voisi kertoa tuosta "Sonystä" hieman enemmän, eli mikä laitemalli tarkalleen ja mikä softaversio siinä on sisällä nyt ?
Käyttäjätaso 4
Sony Xperia X Performance, Android 7.1.1, suojapäivitysversio 1.7.2017.
Kirjaan ei pääse edelleenkään kirjautumaan (18.7.)
Elisalta tuli kommenttia että virhettä etsitään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä liittynee eri Xperia-laitteissa ilmenneisiin ongelmiin Kirja-sovelluksen kansssa, asiaa tutkitaan.
Käyttäjätaso 4
Jännä yksityiskohta on että yrittäessä kirjautua sivun alalaidassa vilahtaa teksti "Kirjautuminen onnistui", mutta kirjautumisvalikko jää näkyviin, enkä siis pääse tililleni. Very interesting?
Käyttäjätaso 4
Ongelmaa ratkaistaan edelleen. Lähetin tekniseen tukeen videon missä teksti "Kirjautuminen onnistui" vilahtaa, sekä näyttökuvan jossa osa kirjojen kansista jää mustaksi.
Palstahistoriaa selatessa ongelmia kirjautumisen kanssa tuntuu esiintyvän aika usein juuri päivitysten jälkeen, ja jostain syystä juuri Sonyilla? Onko muilla ongelma jo ratkennut?
Käyttäjätaso 4
No, väliaikaisena ratkaisuna kaivoin vanhan Sony Xperia Z 2:n naftaliinista. Siihen ei enää saa päivityksiä, joten Elisa Kirjakin toimii. Hitsi etten hokannut viikko sitten, heti unet parani. Jaksamista ongelmaan ratkaisua etsiville!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Osalla asiakkaista tehdasasetusten palautus on auttanut ongelmaan. Varsinainen selvitys on vielä kesken, eli osalla ongelmaa ilmenee vieläkin. Hyvä, jos sinulla on nyt toinen laite jolla pääset väliaikaisesti käyttämään palvelua. 🙂 Pyritään saamaan tämä kuntoon niin pian kuin mahdollista!
Käyttäjätaso 4
Kirjautumisongelman ratkaiseminen on osoittautunut harvinaisen haastavaksi, Sony Xperia X Performancella ei vieläkään pääse kirjautumaan Elisa Kirjaan. Tehdasasetuksiin en ole yhden sovelluksen takia puhelinta ajanut, koska Elisan asiakaspalvelija kertoi sen auttaneen yhdellä asiakkaalla ja pelkäsi avun olevan mahdollisesti vain väliaikainen. Lupasivat selvittää ongelmaa (saisiko Sonylta apuja , koska virhe on tullut järjestelmäpäivityksen takia?)
Odotellaan edelleen ...
Käyttäjätaso 4
Ei näytä olevan pelkästään Elisa kirjan vaiva, myös storyteliin kommentoitu kirjautumisongelmia Sony-päivityksen jälkeen. Mielenkiintoista ettei Sony ole reagoinut mitenkään ja auttanut selvittämään kiusallista ongelmaa? 🤔
Käyttäjätaso 4
Tänään tuli Elisalta tilannetietoa ongelmasta: kirjautumisen estää Sonyn viimeisin päivitys joka on viallinen. Neuvona "älä asenna". Elisa ei voi tehdä ongelmalle mitään, vaan Sonyn käyttäjät joutuvat nyt odottamaan Sonyn reagointia asiaan. Joillakin käyttäjillä on auttanut tehdasasetuksiin palauttaminen. Vika liittyy jotenkin Sony puhelimen muistikortin/ puhelimen muistin salaukseen, joka toimii viallisesti.
Käyttäjätaso 4
Sonylta ei vielä järjestelmäpäivityksen korjausta. Varrotessa muistui mieleeni mainiot kirjastopalvelut; Elisa kirjan kirjautumisongelman korjausta odotellessa voi äänikirjoja lainata mobiilisti kirjastosta. Täällä Pirkanmaalla PIKI kirjastojen Ellibs-äänikirjat toimii myös Sony Xperioissa. Kirjoja ei paljon, mutta melko monipuolinen valikoima!
Käyttäjätaso 4
Tänään tuli Sonylta uusi järjestelmäpäivitys. Sydän sykähti, nytkö Elisa Kirjan kirjautumisongelma ratkeaisi? Noup! Poistin sovelluksen ja asensin uudestaan, ei mitään vaikutusta. Takaisin kirjaston kirjan pariin, pahus.
Käyttäjätaso 4
Tein nyt sitten kuitenkin tuon tehdaspalautuksen kun mikään muu ei näyttänyt auttavan, ei edes tuo uusi päivitys. Toisella yrittämällä Sonyn korjausohjelma sai asennettua sovellukset uudestaan, Google-tili palautti omat sovellukset, nyt niiden järjestelyä paikoilleen ja tileille kirjautumista. Kolmen tunnin operaatio, puhelin palauttelee vielä Whatsappin medioita. Ärsyttävä homma jota yritin viimeiseen asti välttää.
Mutta: nyt pääsee ainakin toistaiseksi kirjautumaan myös Elisa Kirjaan. No, pääseepähän vanha Z2 taas huilaamaan.
Käyttäjätaso 4
Seikkailu jatkuu! Ohjeen mukaan puhelin on hyvä käynnistää välillä uudelleen. Tein työtä käskettyä. Elisa Kirjalla toistui tuttu kuvio: vilahti teksti "Kirjautuminen onnistui" vaikkei onnistunutkaan. Nyt on käytössä ainoastaan laitteeseen ladatut kirjat, omaan kirjahyllyyn ei pääse, eikä ostamaan lisää. Eli hirveä vaiva turhan takia, tehdasasetuksiin palauttaminen ei korjaa vikaa. Toivottavasti Elisa ja Sony saavat yhteistyöllä nolon vian korjattua.
Kauan elääkö Sony!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Todella ikävä kuulla ettei uusista päivityksistä ole ollut apuja ongelmaan 😞 Toivottavasti tähän löydetään nyt pian ratkaisu!
Minulla Sony Xperia XZ. 7.1.1 täysin samoilla oireilla. Vilahtaa myös teksti kirjautuminen onnistui, mutta sisään ei pääse.
Käyttäjätaso 4
Minulla Sony Xperia XZ. 7.1.1 täysin samoilla oireilla. Vilahtaa myös teksti kirjautuminen onnistui, mutta sisään ei pääse.

Olen ollut asiasta yhteydessä muutaman kerran Sonyn asiakaspalveluun, josta viimeisin kommentti:

"Kiitos yhteydenotostanne Sony Xperia tukeen.
Valitettavasti emme ole löytäneet ongelmaa vielä, meidän insinööritiimi on tarkistamassa asiaa Elisan kanssa.
Ystävällisin terveisin,
Matrim Hannola
Sony Xperia tuki, FI."

Riesa on kestänyt liki kaksi kuukautta Sonyn järjestelmäpäivityksen 14.7. jälkeen. Tehdasasetusten palautus auttaa siihen asti kun käynnistää puhelimen uudestaan, jolloin olet taas samassa tilanteessa.
Käyttäjätaso 4
Oikeasti. Voisiko joku alkaa kohta kantamaan vastuuta viasta eikä vain odotuttaa asiakkaita ja selitellä että mitään ei voi tehdä? Esim. Sony ja Elisa yhdessä? Järjestelmäpäivityksen virhe on estänyt nyt kaksi kuukautta joidenkin Sony asiakkaiden kirjautumisen Elisa Kirja palveluun. Viimeisin Elisan kommentti asiaa tiedusteltuani oli linkki tänne palstalle omiin päivityksiini, täällä kuulemma asiaa käsitellään???

Jos on aivan mahdotonta korjata päivitystä tiettyihin puhelimiin, niin olisi (mielestäni) kohtuullista Sonyn osallistua Elisan kanssa toimittamaan vastaava laite jolla muuten niin älyttömän hyvää palvelua pääsisi käyttämään normaalisti. Jos kerran minulta pyydetään neuvoa niin en parempaakaan keksi. Kirjahyvitys ei hirveästi auta jos ei niitä pääse käyttämään?

Hieman kateellisena seurasin kun iOS vika esti palvelun käytön vika korjattiin vuorokaudessa...
Käyttäjätaso 4
Nyt se tapahtui: vian korjaava Sonyn järjestelmäpäivitys tuli puhelimeen. Päivityksen jälkeen latasin Elisa Kirjan uudelleen ja suureksi riemukseni pääsin kirjautumaan Sony Xperia X Performancellani reilun kahden kuukauden tauon jälkeen sovellukseen. Ainakin nyt kaikki pelittää! Kiitos Elisa ja Sony, te teitte sen!:D
Hieno homma,! Toivottavasti Sony Xperia XZ saa myös pian päivityksen
Nyt saapui odotettu päivitys Sony Xperia XZ puhelimeen ja kirja harrastus jatkuu.

Osallistu keskusteluun