Kysymys

Tekstitys HD kanavilla

  • 26 helmikuu 2014
  • 17 kommenttia
  • 1768 katselukerrat

Tekstitykset toimii ihan hyvin normaalikanavilla mutta esim CMore First HD ja Discovery HD kanavilla tekstitys tulee muutaman sekunnin viiveellä. Onko asialle tehtävissä jotain?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

17 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Moro Number11,

ja tervetuloa Palstalle! Onko käytössäsi Elisan kanavakortti, vai Elisa Viihde? Laitan sinulle vaikkapa yksityisviestillä lisätietoja, kun vastailet 🙂
Terve,

Käytössä on Elisa Viihde.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Vastailtu yksärillä, jotta saadaan asia selvitettyä 🙂
Käyttäjätaso 4
yksärillä????????
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei. Kiitos kysymyksestäsi.

Yksäri = yksityisviesti.

Näet ne kun olet sisäänkirjautunut. Linkki omaan yksityisviestikansioosi: https:///t5/notes/privatenotespage (muut sisäänkirjautuneet jäsenet näkevät klikkaamalla linkkiä omat, ei sinun yksityisviestejä).

Mukavaa illan jatkoa!
Käyttäjätaso 4
Ymmärrettiin kyllä, mutta ei odottaisi moderaattorilta. Jotain rajaa kieliasun kanssa. Tämä oli tässä, jatkukoon aihe linjalla.

Kirjoitanpahan tähän kun kyse on hd tekstityksestä Milloin yle hd kanavien tekstitykset hoidetaan kuntoon? Samsungin tv osaa helposti, luulisi Elisankin osaavan.
Käyttäjätaso 5
Number11 kirjoitti:

Terve,

Käytössä on Elisa Viihde.


Saitko Jarbaellon ohjeilla ongelman ratkeamaan? 🙂
Discover HD näytti toimivan eolen ihan ok. Ainakin noin 5min katselun ajan mutta cmore first hd:lla tekstitys oli ainakin 3-4 sekuntia pielessä.
Käyttäjätaso 5
Hyvä, että toinen kanava on ainakin kunnossa.

Testasin itse täällä meillä valkoisella Pace-digiboksilla IPTV-kanavalta tuon C-more First HD:n tekstitystä ja huomasin tuon tekstityksen viiveen myös.

Haluaisin vielä varmistaa, että onhan se samanlainen kuin mitä täällä meillä havaitsin. Eli, jos tekstitykset tulevat peräkkäin, niin jälkimmäiset tulevat viiveellä. Mutta sitten, jos tekstitystä ei ole hetkeen tullut, niin silloin ne tulevat kyllä, niin sanotusti tyhjälle ruudulle, ihan oikeaan aikaan. Eli myöhäiset tekstit on vain nopeissa dialogeissa, joissa tekstysrivejä tulee peräkkäin useita.

Ja tämä on ilmeisesti ainoa kanava, jossa olet tälläistä havainnut?

Jos näin on niin tuosta pitää tehdä vikailmoitusta eteenpäin, jotta saadaan tarkistettua onko vika meillä vaiko C-Moren toimittajalla. Voitko sitä varten laittaa tänne palstan profiilitietoihisi asiakasnumerosi. Päästään sitten katsomaan tilannetta tarkemmin.
Terve,

Nyt olen muutaman viikon yrittänyt tekstitystä seurailla miten on vaan ehtinyt kanavia katsella ja käynnistänyt boksin muutamaan otteeseen vielä uusiksi. 

CMore First HD kanavalla tekstit tulee hetken aikaa ok, mutta sitten tulee heittoa jopa 5 sekuntia. Eli tekstit tulee myöhässä. Se tuntuu olevan tällä hetkellä ainoa kanava joka tökkii noin pahasti.

Discovery HD:llä se takertelee välillä mutta kun puheessa tulee tauko niin sitten se taas palaa kohdilleen. Ainakin viimeksi kun katsoin.
Käyttäjätaso 5
Kokeiltiin tekstityksen näkymistä täällä ja ihan ajallaan näkyivät nyt myös CMore First HD:llä. Profiilitiedoissasi oli s-postiosoite, jonka perusteella asiakastietosi löytyivätkin. Laitettiin modeemillesi ohjelmiston päivitys tulemaan, se voi auttaa asiassa. Kannattaa myös tarkistaa, että kieliasetukset ja tekstityksen asetukset on digiboksilla oikein valittu.
Kokeilin äsken C more first HD ja Johnny English. Ensimmäiset tekstit tauon jälkeen OK, mutta jos tulee useita peräkkäin, niin tippuvat rytmistä useammalla sekunnilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
C.More First HD:ltä tulloo Johnny Deppiä vampyyrinä. :smileyazn: Ei mitään ongelmaa tekstityksessä!:smileyshocked:

Kaapelin kautta kanava tulee, ei siis iptv:nä.

Ilmeisesti ongelmaa vain iptv:n kanssa, vai?

Sen ohjelman siirtotavan tietty saisi viesteissään mainita, tai onko normi viihde vai ilman llaajakaistaa tieto edes.
Itselläni käytössä IPTV.
Tällä hetkellä discovery hd kanavalla tekstitys tulee yli 5 sekuntia myöhässä.
IPTV myös täällä ja sama ongelma jatkuu C more first HD-kanavalla.
Juuri tällä hetkellä Discovery HD kanavalla tekstitys tulee jäljellä noin 12 sek. Eikö näihin HD kanavien tekstitys ongelmiin saada mitään ratkaisua? History HD kanavalla tekstitys menee ok, mutta joka kerta mainoskatkon ajaksi jää tekstitys ruutuun kunnes ohjelma jatkuu. First HD:lla tekstitys *****e sen 5sek. hyvänä päivänä, huonona enemmän. Tästä pitää vielä maksaa.....:smileyangry: