Kysymys

Tekstiviestit ei mene perille...

  • 30 toukokuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 3913 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
yhdelle tietylle henkilölle. Itselläni ei ole mitään ongelmaa, mutta lähettämäni viestit tulevat hänelle joskus useidenkin tuntien viiveellä. Joitain viestejäni hän saa myös kaksi kertaa. Tämä kyseinen henkilö hankki juuri uuden kännykän, ja vasta siinä on tämä ongelma, että osa viesteistäni tulee kaksi kertaa.

Pystyykö ongelmaa korjata mitenkään? 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei silva,

Tervetuloa Palstalle! Onko puhelimella ollut muuten hyvä kuuluvuus, eli verkko on löytynyt ongelmitta ja puhelut ovat toimineet? Kuinkas muiden lähettämät viestit, menevätkö ne kyseiselle henkilölle perille ilman viivettä? Entä oletteko vielä kokeilleet, että tulevatko viestit tosiaan ongelmitta, jos hän laittaa sim-kortin toiseen puhelimeen? Mikäli näin on, vika näyttäisi tosiaan olevan tuossa uudessa puhelimessa.
Itseasiassa verkkoa on joskus vaikea löytää ja olen muutamaan otteeseen joutunut sammuttamaan puhelimeni, kun se on näyttänyt pikään, ettei ole verkkoa. Verkko on löytynyt aina sammutuksen jälkeen.
Muiden viestit menevät perille hänelle ilman mitään ongelmia. Emme ole kokeilleet tuota vielä, mutta ehdotanpas heti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kokeilepas siirtyä sellaiseen paikkaan, jossa kuuluvuus on hyvä ja verkko toimii. Tuo heikko kuuluvuus voisi olla syynä ongelmaan.
Omituinen asia tässä on se, että joku tietty lähettämäni viesti saapui hänelle noin kahdeksan tunnin viiveellä, mutta kuitenkin muutamia minuutteja sen jälkeen lähettämäni viestit olivat tulleet perille ennen tätä tiettyä viestiä. Eli siis se yksi tietty viesti on jäänyt jumittamaan johonkin matkan varrelle. Onko silloin kummankaan puhelimessa edes mitään vikaa, vai onko se vain tilapäinen pieni häiriö? Koska viestihän lähtee heti liikkeelle kun löytää verkkoa...?
Ja entäs tosiaan tämä viestien tuplaantuminen? Kaikkien muiden viestit kyseinen henkilö saa normaalisti, ainoastaan minulta useat viestit tulevat kahteen kertaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Viestinlähetys toimii niin, että tekstiviestikeskus yrittää viestin lähetystä uudelleen siihen saakka, kun se on saanut kuittauksen viestin saapumisesta vastaanottajalle. Tämä ilmoitus lähtee siitä vastaanottajan puhelimesta ja jo se kuittaus ei saavuta tekstiviestikeskusta, viestin lähetystä yritetään automaattisesti uudelleen.

Koska ne viesti tuplaantuvat vain sinulta, tuosta ainakin minun mielestäni kannattaa tehdä häiriöilmoitus Asiakaspalvelunumeroon. Eli kun siellä vastataan, kerrot että haluat tehdä tästä häiriöilmoituksen. Virallisen aukioloajan ulkopuolella puhelut ohjautuvat suoraan häiriöilmoituksia vastaanottavalle henkilölle eikä jonoakaan ole kovin paljoa.