Vastattu

Tilapäisesti loppu ???

  • 14 heinäkuu 2017
  • 31 kommenttia
  • 3547 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

31 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tämä on seikka, jota en vielä tiedä. Sorry.
Tilaukseen kuuluu aina tallennustilan 30 vrk:n kokeilujakso (trial period).
Varmaan Elisa alkaa myydä tallennustilaa, kunhan pääsee vauhtiin Nestin kanssa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kysyin Nestistä ja kertoivat, että hinta tallennustilalle on kamerakohtainen, mutta toinen on jo -50%.
Olipa hyvä ruveta taas ennakkoon lueskelemaan palstaa. Vasta nyt ymmärrän, miksi Elisan toimipisteissä oltiin ”huuli pyöreänä” kun menin kyselemään, toimiiko kaikki kuten viime vuonna. Olen nostellut pari kameraa pystyyn, kun olen poistunut kotimaan loskasta etelän lämpöön. Jumbossa pojat oikeasti yritti selvittää asiaa, mutta sain ohjeeksi vaan tarkastaa ”saatko sen älypuhelimen kautta toimimaan”.
Ymmärsinkö oikein, että ainakaan taltiointia ei saa toimimaan? Minulla on kaksi Elisalta ostettua kameraa ja viimeksi uusin reitittimen, kun vanha ei toiminut luotettavasti. Neljä kuukautta kaikki toimi, kunnes olin taas itse paikan päällä kotona ja sanoin reitittimen simmin irti, kun en enää sitä tarvinnut.
Aiemmin toinen kamera oli mökillä ja toinen kotitalossa, kun olin vielä työelämässä, mutta kun jäimme eläkkeelle, ei jatkuvaa valvontaa tarvinnut.
Jos taltiointi ei toimi, en siis saa "rosvon edesottamuksia" tallennettua poliisia varten. Funktiota pitää nyt oikeasti pohtia.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Vahti Live toimii kuten ennenkin. NEST on uusi tuote, jota Elisa alkoi myydä 30.8.2017.
Lähden itsekin etelän lämpöön talveksi lauantaina ja katselen jo nyt Vahti Liven kameroilla, onko kaikki siellä sisällä asunnossa ok ja sää ulkona mukava. Kaksi kameraa siellä ja kaksi jää valvomaan tänne poissaoloni ajaksi.
Tallennuksissa ei ole ollut ongelmia ja useita pätkiä olen ladannut kiintolevylleni.
NEST on siis uusi tuote Elisan valikoimissa ja on Googlen omistavan firman tuote.
Täällä myös yksi kovin kiinnostunut yksilö. PIti niin katsoa että saisinko kameran vaan päivitettyä, vahti palvelu ollut todella kätevä ja stressiä vähentävä 😃 Aikanaan myös entinen palvelu oli käytössä ja se oli tosiaan näppärä lisälaitteineen.

Nyt siis vaan odotellessa että kestääkö vanha kamera vielä ja koska tämä palvelu ajetaan alas. Mutta kiitos kaikille valaisevista kirjoituksista. Mielenkiintoista jos ei mene liian kalliiksi.. :?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kyllähän nuo kaikki käänteet Elisa Vahdin ovi-ilmaisimista ja liiketilailmaisimista ja onnettomasta ulkokamerakokeilusta aina Vahti Liven pir-sensorin tuottamaan pettymykseen ovat saaneet nyt Nestin myötä uskomaan Elisaan "valvontalaite"toimittajana. Nestiinhän on tulossa vuoden 2018 aikana Hello-ovisummeri, joka kuvaa tarkasti kaikkea oven eteen tullutta, vaikkei kukaan painaisi edes summeria.
Eletään toivossa!

Osallistu keskusteluun