Kysymys

Tilausvahvistus

  • 12 maaliskuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 1435 katselukerrat

Kysäsenpä täältä, jos tilausvahvistus on jo putkahtanu sähköpostiin, voiko sitä tuotetta odotella oikeasti saapuvaks piakkoin?Kun kuitenkin tilaus on tehty jo toista viikkoa sitten..

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Et kertonut mitä olet tilannut, mutta oletan sinun tarkoittavan esim. puhelimen tilausta verkkokaupasta.

Itselleni ainakin tuli tilausvahvistus sähköpostiin heti tilauksen teon jälkeen, eli se vain vahvistaa tilauksen vastaanotetuksi. Saunalahti ilmoittaa tilausten normaaliksi toimitusajaksi 1-2 viikkoa, ja jos tilaamaasi puhelinta ei ole hyllyssä, niin tilaus voi mennä tuohon pariinkin viikkoon ihan hyvin.

Tarkempia toimitusaikoja voi tiedustella viestillä oma.saunalahdesta (josta myös näet tilauksesi statuksen), soittamalla asiakaspalveluun tai täältä palstan kautta nohevilta aspalaisilta.

edit: Olitkin näköjään käynyt kommentoimassa tuonne HTC One S ketjuun, oletko sen tilannut? Tänään juuri oma tilaukseni peruttiin kun pistin oma.saunalahteen viestiä ja samalla kuulin, ettei toimitusaikaa ko. puhelimelle ole vieläkään tiedossa...
Juu puhelimen tilasin, viikko meni pelkän tilausvahvistuksen saamiseen ja nyt oon juurikin aspaan puhelimitse yhteydessä, katsotaan mitä ne sanoo jahka saan jonkun kiinni..

Osallistu keskusteluun