Vastattu

Torkkukytkin

  • 24 huhtikuu 2013
  • 9 kommenttia
  • 5262 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Olisiko mahdollista saada torkkukytkimeen myös 1 tunnin kesto? Tuo puolituntinen on usein liian lyhyt aika 🙂
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MaVi 4 maaliskuu 2015, 20:15

Loistavaa! Paljon kiitoksia ????
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kyseessä ilmeisesti tuo Windows Phonen Elisa Kirja sovelluksen torkkukytkin? Vai oliko minkä laitteen sovelluksesta kyse? Olimikäoli, niin laitoin tuon ehdotuksesi eteenpäin 🙂 hyvä idea!
Käyttäjätaso 1
Kaipailen, edelleen iphoneen äänikirjan torkkukytkimeen lisäaikaa siihen tuntiin, kun se tällähetkellä on max 30 min. Puhelimeni on koko yön lataustelakassa ja joudun käyttämään lataustelakan torkkukytkintä kun siinä saan ajan jopa 90 min. Vaan ongelma on siinä, että äänikirja hiljenee kyllä ajastuksen loppuessa, mutta kirja silti etenee koko yön ja aamulla ollaan taas alussa. Käsittääkseni elisakirja-apsin oma ajastin toimisi niinkuin pitäisi, eli kirja ei etene ajastuksen loputtua, mutta kun se puoli tuntia on hieman liian lyhyt aika... ei ehdi uni tulla silmään :
Käyttäjätaso 3
No koitetaanpa uudelleen, jos nyt olisi parempi tulos :)

Kyselyä laitettu eteenpäin.
Käyttäjätaso 2
Ok, nyt ymmarran miten TUO torkkukytkin toimii !!! Monesti olen koittanut toistaa "kirja hiljenee, mutta silti etenee koko yon" onnistumatta - mutta sehan onkin sen LATAUSTELAKAN ominaisuus 🙂 Veikkaan, etta se laittaa oman kaiuttimen hiljaiseksi ja jotenkin ei onnistu valittamaan "pause/stop" viestia kirja apsille. Mahtaako telakasta kasin tehty pause/stop toimia?

Huh, helpottaa! Ongelma selvitetty ;)

Tuo alkuperainen toive 60 min torkkuajasta on sitten kokonaan toinen asia. Pitaa kysya Kirja porukalta mite he tuumaisi semmoisesta!
Käyttäjätaso 1
Juurikin näin! Nyt kun asia on ymmärryksessä, jään toiveikkaana odottelemaan 60 minuutin torkkua. Kiitos  :-)
Käyttäjätaso 2
Eilen tuli ulos Elisa Kirja 2.1.3 (iOS) ja huomasin, että edistys edistyy: siellä oli 45 ja 60 min torkkukytkin valinnat :smileyazn:
Käyttäjätaso 1
Loistavaa! Paljon kiitoksia ????
Missä androidin 60min Torkku???
Käyttäjätaso 5
  • , laitan toiveen eteenpäin tuosta 60 minuutin torkusta myös Androidin versioon!
  • Osallistu keskusteluun