Kysymys

Tunnari ei toimi

  • 1 maaliskuu 2009
  • 9 kommenttia
  • 1205 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Onko ollut ongelmia tunnaripalvelun kanssa. Yritän laittaa palvelua päälle ja olen tehnyt juuri niin kuin pitää mutta tunnari ei soi soitettaessa. On todella mukavaa maksaa 89c kuussa palvelusta josta ei saa vastinetta. Mikäli Saunalahti aikoisi asiaa tarkistaa on kyse liittymän 552 loppuosaisesta mutta tuskin asia kiinnostaa Saunalahtea sillä ko. palvelu on haudattu ja tuntuu siltä, että ajetaan alas kokonaan...

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko liittymässä MultiSIM? Sen kanssa ei nimittäin tunnari toimi.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Ei ole- enää. Yhdessä vaiheessa otin multiSimin ja silloin tunnari ei toiminut kuten tiesinkin. Purin kuitenkin mobiililajakaistan plussan ja siirsin sen toiseen liittymään. Mutta MultiSim on siis lopetettu ja sen pitäisi toimia ko. liittymässä..

Onko ollut ongelmia tunnaripalvelun kanssa. Yritän laittaa palvelua päälle ja olen tehnyt juuri niin kuin pitää mutta tunnari ei soi soitettaessa. On todella mukavaa maksaa 89c kuussa palvelusta josta ei saa vastinetta. Mikäli Saunalahti aikoisi asiaa tarkistaa on kyse liittymän 552 loppuosaisesta mutta tuskin asia kiinnostaa Saunalahtea sillä ko. palvelu on haudattu ja tuntuu siltä, että ajetaan alas kokonaan...


Tarkistin tuon 552 loppuisen liittymän asetuksia keskuksesta, nyt varmaan Tunnari toimii.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kiitoksia vaivannäöstä! Menenkin heti katsomaan asiaa..
Täällä ei myöskään tunnarit toimi (ole toimineet varmaan vuoteen kun unohtanut mokoman  :().
No nyt laitoin uudet tunnarit yhteen muksun liittymästä...ei toimi mikäs näissä mättää?

Täällä ei myöskään tunnarit toimi (ole toimineet varmaan vuoteen kun unohtanut mokoman  :().
No nyt laitoin uudet tunnarit yhteen muksun liittymästä...ei toimi mikäs näissä mättää?


Mobiilikeskuksen kannalta kaikki on ok. Tarkista vielä että liittymille on määritelty ajoitus
Tunnari hallinnassa.


Täällä ei myöskään tunnarit toimi (ole toimineet varmaan vuoteen kun unohtanut mokoman  :().
No nyt laitoin uudet tunnarit yhteen muksun liittymästä...ei toimi mikäs näissä mättää?


Mobiilikeskuksen kannalta kaikki on ok. Tarkista vielä että liittymille on määritelty ajoitus
Tunnari hallinnassa.


Kaikki näytti olevan ok..tallensin kuitenkin asetukset uusiksi saas nähdä toimiiko täytyy-
kokeilla päivällä toimivuus.
Jumankekka. Nyt vasta tätä foorumia luettuani huomaan, ettei tunnari ole toiminut lähes vuoteen liittymässäni. Kyllähän siitä joku tuttu joskus mainitsi, ettei musiikki enää soinut, mutta en sille silloin muistanut mitään tehdä. Viime kesänä tilasin mobiililaajakaista+ -palvelun ja siinä tuli mukana multisim-ominaisuus. Siinä rytäkässä sitten tunnarikin on varmaan jonnekin kadonnut.

Äsken yritin oma.saunalahden kautta lopettaa koko tunnari-palvelun. 1. kerralla pääsin sivulle, jossa näin tilaamani äänet, mutta sen jälkeen ei ole päässyt mihinkään. Ei Firefoxilla ikä IE8:lla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Jumankekka. Nyt vasta tätä foorumia luettuani huomaan, ettei tunnari ole toiminut lähes vuoteen liittymässäni. Kyllähän siitä joku tuttu joskus mainitsi, ettei musiikki enää soinut, mutta en sille silloin muistanut mitään tehdä. Viime kesänä tilasin mobiililaajakaista+ -palvelun ja siinä tuli mukana multisim-ominaisuus. Siinä rytäkässä sitten tunnarikin on varmaan jonnekin kadonnut.


Juuri näinhän se on. MultiSIM ja Tunnari eivät toimi samassa liittymässä samaan aikaan.

Osallistu keskusteluun