Kysymys

Tunnukset

  • 30 joulukuu 2009
  • 5 kommenttia
  • 1785 katselukerrat

Olen saanut postissa liittymämme tunnukset omaan saunalahteen mutta ne eivät toimi. Olen monta kertaa yrittänyt ottaa uusia tunnuksia: Verkkopankin kautta tunnuksia ei hyväksytty ja kun laitoin Salasana postitse se ei hyväksynyt asiakasnumeroani eikä viimeisimmän laskun numeroa ! Vaihdoimme Saunalahteen tänä syksynä enkä ole vielä kertaakaan päässyt omaan saunalahteen sisälle. Miten saisin toimivat tunnukset !?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olet siis yksityisasiakas ja olet yrittänyt pankkitunnuksilla seuraavan linkin takaa:

https://oma.saunalahti.fi/settings/BankIdentification/request

Pankkitunnuksilla kirjautuminen oma.saunalahteen pitäisi ylläolevan linkin takaa onnistua. Näkyville tulee myös palvelimen arpoma salasana, jonka voit halutessasi vaihtaa oma.saunalahdessa.
Mikäli verkkopankkitunnuksilla kirjautuminen ei syystä tai toisesta toimisi, ole toki yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse tai kotisivujemme viestilomakkeiden kautta, niin voimme tarkastaa tunnuksen oikeellisuuden ja tarvittaessa vaihtaa uuden salasanan.

Hyvä on myös muistaa, että oma.saunalahti.fi -tunnuksissa isot ja pienet kirjaimet ovat merkityksellisiä, eli niiden täytyy olla tismalleen oikein.
Miten nopeasti tuo oma saunalahti palvelu aktivoituu käyttöön. Liittymä avattu ElisaShopitissa, tunnuksethan minä saan sitten verkkopankin avulla.

Miten nopeasti tuo oma saunalahti palvelu aktivoituu käyttöön. Liittymä avattu ElisaShopitissa, tunnuksethan minä saan sitten verkkopankin avulla.


Oma.saunalahti.fi on käytettävissä heti, kun tilaus on tehty loppuun asti - eli toisin sanoen heti, kun asiakkuus on perustettu. Oma.saunalahti.fi -tunnukset ovat asiakasnumerokohtaiset.
Myös minulla eivät toimi nuo verkkopankin tunnistukset. Pääsen kyllä verkkopankkiin mutta en takaisin saunalahden sivulle??? Käytössä firefox ja Ubuntu Linux.

Osallistu keskusteluun