Vastattu

Uskomaton Saunalahden asiakaspalvelu - kiitos!

  • 11 helmikuu 2013
  • 27 kommenttia
  • 2554 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

27 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Uskomaton asiakaspalvelu saa jatkoa.

Kävin tänään hakemassa Tampereen koskarin Elisa Shopitista Mobiililaajakaista 3G liittymän ja myyjä oli oikein mukava mieshenkilö. Otti nettitikkuni paketista, laittoi SIM-kortin sinne ja vielä hankkimani MicroSD kortin ja takaisin pakettiin. Kotona ei muuta kuin HiLink tikku tulille ja samalla sekunnilla nettiin! Vielä suurempi yllätys oli tikulla saatava nopeus ensitestien aikana jopa 15M/3M ja 45 ms.

Lisäksi myyjä jutteli mukavia siellä ja vielä kävi läpi ehdot tarkasti ja selkeästi.

Nyt on nettiasia kunnossa kannettavaan ja maanantaina voikin lähteä Tervoon nauttimaan ja toki vähän nettiinkin ihan mielenkiinnosta. Miten se Elisan 3G toimii maaseudulla mummolassa Tervon kunnassa :)

Kiitokset mukavalle myyjälle, tein oikein hyvän valinnan taas! Ja sain vielä tarjouksen eli 6 kk puoleen hintaan 24 kk sopimus, tosin se on normaali tarjous ja saatavilla kaikille. Hyvä liittymä hintaan.

Mokkulan ostin erikseen, koska Saunalahdella ei ole HiLink mokkuloita. Shopitin myyjäkin sanoi, että HiLink mokkulat joutaa ostamaan muualta sillä SL ei näitä koskaan ole hankkinut. Ihme sinänsä koska pääsee ilman raskaita ohjelma-asennuksia.
Minä ihan varta vasten rekisteröidyin palstalle välittääkseni kiitokset Saunalahden asiakaspalvelulle.

Laitoin netissä vikailmoituksen, ja noin 20 minuutin kuluttua minulle jo soitettiin ja kyseltiin tarkempia tietoja. Nyt on tulossa sitten sellainen liittymä, joka minun kämpässäni toimii paremmin.

Ihan mielettömän nopeaa ja ystävällistä toimintaa, upeaa! Laitan hyvää sanaa eteenpäin kavereille, jotka DNAn liittymien kanssa taistelevat.

Osallistu keskusteluun