Kysymys

Vahti Live ja ohjeistus käyttöönotosta

  • 3 huhtikuu 2013
  • 1 kommentti
  • 5036 katselukerrat

Tilasin Vahti Liven, purin paketin ja huomasin ensimmäisenä, ettei kameran pakkauksessa ollut minkäänlaista käyttöohjetta. Tämän kuitenkin kerrottiin sisältyvän tuotteeseen ja niihin kuulua pitääkin.

Langattomaksi kameran sain seuraamalla kännyllä olevan apin pylpyrän aka asetuskuvakkeen alta löytyviä ohjeita, en suinkaan painelemalla wsp+modeemin ainoaa nappulaa. Aikani tökittyäni vähän kaikkia vaihtoehtoja tuo säätömahdollisuus välähti esiin kännyn näytölle.

Tietokoneella en pääse näkemään lainkaan kameran kuvaa enkä saa sitä streamattua verkkoon, muukaan jakaminen ei onnistu, koska en löydä siihen ohjeistusta eikä apissa ole siihen mahdollisuuksia. Monin sanoin tätä esitellään Vahti Liven myyntisivulla, vaan voisitte ainakin iskusanoihin lisätä linkit neuvoihin, joista nämä markkinoidut hienoudet saadaan käyttöön.

LIVE
Katso laadukasta live-videokuvaa puhelimestasi ja tablet-laitteestasi missä ja milloin haluat.LIIKEVAHTI
Voit kytkeä sovelluksesta päälle liiketunnistimen, ja saat teksti-viestillä (max 100 kpl/kk) tiedon havainnoista.ÄÄNI
Kuulet mitä tapahtuu. Sovellus välittää laadukkaan äänen lähietäisyydeltä.HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO
Lataa vain sovellus, kytke kamera päälle ja kirjaudu sovellukseen. Ja nauti livevideo-kuvasta!AIKAKONE
Voit tarkistaa aikakoneella mitä tapahtui viimeisen 24 tunnin ajalta.YKSITYISYYS
Päätät itse mitä ja kuka katsoo. Palvelun mukana saat myös kameravalvonnasta ilmoittavat tarrat.
JAKAMINEN
Voit jakaa palvelun livekuvan ja aikakoneen linkkinä ystävillesi tai upotettuna kuvana esim. omassa blogissasi.Eikö teillä ole siellä ylläpidossa ja maksullisessa neuvonnassa kiireitä, kun tällaisten perusasioiden vuoksi asiakas joutuu laittamaan kyselyä ja soittelemaan neuvoja? Kunnollinen käyttöönoton ohjekirja ongelmatilanteineen on enemmän kuin paikallaan. JOS sellainen on olemassa, minun tilauksestani se puuttui.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Eipä tuo käyttöönotto ole yleensä kovin monimutkainen toimenpide.  Ohjeet ovat tosin melkoisen suppeat.  Ilmeisesti olet kuitenkin löytänyt ohjeet kohdasta: http://www.elisa.fi/elisa/docimages/attachment/tuki/Elisa_Vahti_Live_kayttoonotto_opas.pdf

Yleensä olen aika hyvin kartalla siitä, mitä kysellään, mutta nyt ei mulle ainakaan aukea tuo kohta:

 "seuraamalla kännyllä olevan apin pylpyrän aka asetuskuvakkeen alta".

Sitten kun saat Elisa Vahti Liven kuvan tietokoneesi näytölle, niin vie hiiri kuvan päälle ja saat alalaitaan kuvakkeen "Näkymän jakaminen", jota klikkaamalla pääset jakamaan livekuvan ja Aikakoneen esim. linkkinä sähköpostiviestissä muillekin.  Voit lopettaa jakamisen milloin vain ja uusia linkin, jottei kukaan ei-toivottu pääse katselemaan livekuvaa aikaisempaa linkkiä käyttäen.

Onnea yrityksiisi!

Osallistu keskusteluun