Kysymys

Vahti Live ja Viihde adsl 20/1 yhdessä.

  • 13 heinäkuu 2014
  • 1 kommentti
  • 12106 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Vahti Live kuormittaa lähtevää yhteyttä (upload-kaista) jatkuvasti ja jo kahdella kameralla (sopimuksella) tuo upload-kaista (0,4 - 0,7 Mbps) on "tukossa".

Viihteen IPTV-kanavat tarvitsevat myös jonkin verran tuota upload-kaistaa, joten yhteiskäyttö 20/1 -adsl-yhteydellä on lähes mahdotonta.  IPTV-kanavien lähetykset pätkivät tosi pahasti eikä meidän huushollissa HD-tasoista kuvaa juuri saanut näkyviin.

Ratkaisu löytyi mobiililaajakaistasta.  Pelkät Vahti Liven kaksi kameraa toimivat korkeammallakin kuvanlaadulla hyvin tuon Huawei E5776:n (5,-/kk) 3g-yhteydellä ja tarvittaessa  yhteyden voi nostaa 4g:ksi.  Viihteessä ei toistaiseksi tueta mobiililaajakaista-yhteyttä, joten tuota 4g-yhteyttä ei kannata hankkia vielä ja luopua kokonaan Viihteen adsl-yhteydestä.  3g:n hinta on mielestäni kohtuullinen Viihde-asiakkaille eli 8,90/kk.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Hyvä vinkki! Oma mobiiliyhteys kameroille tosiaan takaa sen, että ne saavat käyttöönsä riittävästi upload-kaistaa - toki paikallisen mobiiliverkon signaalin voimakkuudesta riippuen.

Osallistu keskusteluun