Kysymys

Vahvistamaton sähköpostiosoite?

  • 11 tammikuu 2018
  • 7 kommenttia
  • 960 katselukerrat

Postisivun nurkassa kuumottaa punainen täppä, sisällä huutomerkki. Antaa vinkin: Vahvistamaton sähköpostiospite. Liittyispä tuohon linkki vahvistamiseen, jos se ketään kiinnostaa.
Mistä löydän vahvistusluukun?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Postisivun nurkassa kuumottaa punainen täppä, sisällä huutomerkki.
Millä sivulla (osoite) tuo tulee?
Etsiessäni ruudunkaappauksen liittämistä tähän viestiin hävisi valmiiksi kirjoittamani teksti.
Huomautus vahvistamattomasta sähköpostiosoitteesta katosi muutettuani salasanan. Mikä s- postiosoitteen muutti vahvistamattomaksi on selvittämättä.

Postin avaamiseksi tarvitaan kirjautuminen kahteen kertaan.

Samsung Galaxy TabA ja äskettäin päivittynyt Android laitteina.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
OmaElisan "Omat tiedot" -sivulta löytyy kategoria "tunnukset". Samasta paikasta voi mm. vaihtaa tunnuksen salasanaa. Saat tällä sivulla olevan linkin kautta tilattua käyttäjätunnuksena toimivaan sähköpostiisi vahvistuslinkin, jonka avulla Elisa -tunnuksen saa vahvistettua. Linkki saapuu viestissä ja sen lähetyksessä on pieni viive.
Kävin läpi ylläolevan menettelyn, jonka yhteydessä punainen täppä taas tuli näkyviin. Kuvasin tilanteen, mutta en koskenut täppään vielä, todistusaineistoa ei saa hävittää.Palaan asiaan jos punainen vielä esiintyy.
Kyllä täppä on tallella. Yritän taas kuvaa mukaan.

Käyttäjätaso 1
Hei. Pakko liittyä keskusteluun mukaan. Itselläni oli samanlainen ongelma aiemmin jota useampi elisalainen ei saanut korjattua. Piti tehdä uusi sähköpostitili elisaa varten ja sen kun muutin tunnukseksi niin sain vahvistettua spostiosoitteen.

Prinsessaponin väite siitä että toimivan sähköpostiosoitteen syöttämällä tiliksi saa vahvistuksen tilattua. Ei saa ainakaan minun yli 10 vuotta sitten luomaan osoitteseen joka edelleen päivittäisessä käytössä, mutta ei elisa tunnuksena. Nyt selvästi sama ongelma käyttäjällä syrjäkylä ja elisasta osattiin silloin kertoa että yksi aiempi tapaud oli silloin tiedossa.

Ratkaisusi on siis käyttää toista sähköpostiosoitetta. Onko nyt hotmail tilil käytössä koska itsellä se aiheutti ongelman. Nyt gmail tilillä pelittää.
Hotmail- sähköpostia ei ole, gmail on.

Nyt kaksinkertaisen kirjautumisen pakko on poistunut, mtta tilalle on tullut muita, vaihtuvia, häiriöitä.
On muutakin tekemistä kuin tässä suossa rämpiminen.

Osallistu keskusteluun