Kysymys

Vanhan tunnuksen yhdistäminen

  • 7 huhtikuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 134 katselukerrat

Tein otsikon mukaisen tempauksen, mutta se yhdisti tietoni väärään tunnukseen. Yritin etsiä, mistä voisi lähettää viestiä palstalaiselle, mutta ei osu silmään sitten millään.
Tämä uusi palsta on kyllä niin sekava kuin olla voi.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
No jopas kuulostaa kurjalta. Kerrohan tarkemmin mitä yhdistit ja mihin (ei tunnuksia tartte kertoa). Mitkä tiedot on nyt väärin yhdistettynä ja mihin? OmaElisa-tunnukseen?
Siis ensin yritin kirjautua minun käyttämälläni tunnuksella, mutta se ei onnistunut. Sitten tein ohjeen mukaisesti yhdistämisen kirjautumalla OmaElisa-tunnuksilla. Sain ilmoittamaani s-postiin tunnuksen ja linkin vahvistaa yhdistäminen. Klikkasin linkkiä ja samalla hetkellä, kun Palsta aukesi nyt käyttämälläni tunnuksella, niin tajusin virheeni. Tosin jälkeenpäin ajattelin, että tämä tunnus saattaa olla kuitenkin minun omani jostain historiasta eli nyt minulla on kahdet tunnukset. Tällä tunnuksella ei ole mitään tietojani, mutta toisesta löytyy kaikki kuten pitääkin.

Mistä nuo tunnisteet ilmestyi edelliseen kirjoitukseeni? Poistin ne samantien, koska en halua niitä. Varsinkaan, kun en itse niitä siihen laittanut.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tunnisteita lisäämme myös täällä Palstatiimissä viestejä lukiessamme. :)

Palstan alusta päivittyi tovi sitten ja siinä yhteyteydessä osa profiilitiedoista ei siirtynyt. Voisiko olla tuosta kysymys, että nyt profiilisi näyttää autiolta ja tämä kuitenkin olisi alkuperäinen tunnuksesi?
Juu niinhän se teki ja sainkin siitä viestin etukäteen toiselle tunnukselleni. Päivittäinhän täällä Palstalla tulee käytyä lukemassa juttuja, mutta harvemmin kirjauduttua saati kirjoitettua jotain eli olen kyllä ajantasalla.

Ilmeisesti ei ole, koska tällä tunnuksella ensimmäinen viesti kirjoitettu 10/2011 ja toisella 10/2007 eli alkuperäinen. Ei kai se haittaa, mutta näillä kahdella mennään.

Osallistu keskusteluun