Kysymys

Viasat kanavat ei näy Elisa Viihde Litessä?

  • 29 huhtikuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 970 katselukerrat

Minulla on Elisa Viihde paketti, hetki sitten tilattu Viasat kulta paketti ja juuri asensin Elisa Viihde Liten. Kanava haku ei löytänyt kuin 25 kanavaa joihin ei sislly Viasat kanavat. Mistä tämä johtuu? Viasat kanavat näkyy tuolla Vanhalla Viihdepaketin boxilla. :smileyhuh:

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko sinulla siis kaksi boksia. Toinen vanha ja uusi Viihde ilman laajakaistaa sen kaverina? Jos et ole erikseen tuohon toiseen kanavapakettia tilannut, ei se siinä näy. 
Siis että mun pitäisi maksaa kanavapaketista tuplahinta että saan katsoa kanavia myös toisesta tvstä samassa asunnossa? :smileyshocked: Kyllä on sitten järjetöntä touhua. :smileyrolleyes:

Ja siis kyllä, vanha Viihtee boxi jossa kanavat näkyy + Viihde Lite jossa ei näy. Kai se olisi sitten pitänyt olla mahdollista valita edes kummassa boxissa haluan ne kanavat näkyviin jos niitä ei molempiin saa yhdellä maksulla. :smileyembarrased:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No ei luonnollisestikaan saa kahdella, kolmalla tai kymmenenllä telkulla katsella yhdellä maksulla.

Ollut iät ja ajat näin. Ennen Elisa Viihdettäkin. Jokaisella operaattorilla.

Kaapelikorteilla ja kanavakorteilla on saanut toiseen töllöttimeen samat kanavat 9,95 €/kk.

Viihteen maksuista näyttäisi tuollainen vaihtoehto puuttuvan.  http://elisa.fi/viihde/sisallot/hinnasto/

Vrt kaapeli-tv:n kanavakortin avulla katseltavat kanavapaketit: http://elisa.fi/kaapeli-tv/hinnasto/
Mitähän varten sitten kun tuota kanavapakettia minulle tarjottiin ei kysytty kummalla boksilla haluan kanavapakettia katsella?!?! Toinen boksi hommattu ennen kanavapakettia! :smileyangry:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jaslin kirjoitti:
Mitähän varten sitten kun tuota kanavapakettia minulle tarjottiin ei kysytty kummalla boksilla haluan kanavapakettia katsella?!?! Toinen boksi hommattu ennen kanavapakettia! :smileyangry:

Kauppa se on joka kannattaa, noille myyjille siis. :smileyembarrased:

Mistään välittämättä ne noita tyrkyttävät. Harvoin on oikein asiakaslähtöinen palvelu, ei selvitetään rauhassa tarpeet ja toteutustavat.

Voit asiakaspalvelun kanssa kyllä helpolla vaihtaa tuon kanavapaketin boksista toiselle, jos tarve enempi niinpäin. Määräaikaisuudet pysyvät entisinä.