Kysymys

Viikon Off-topic (05/2014)

  • 27 tammikuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 3216 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
  • Entinen elisalainen
  • 1019 kommenttia
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä noudattaen. Keskustelua ei ole pakko seurata eikä tähän ole pakko ottaa osaa, pidetään off-topicin henki hyvänä ja asiattomuudet poissa, ei pahoiteta kenenkään mieltä! Off-topic -keskustelu on auki aina viikon kerrallaan, avataan siis keskustelun jatkuessa aina uudelle viikolle uusi ketju.

LUISTIMET!
Hitsi vie, eilen pääsin viimein viemään jälkikasvut luistelutouhuille. Tähän asti ovat ukkinsa kanssa käyneet lipostelemassa jäillä, mutta nytpä pääsin minä.

Ja tottahantoki, pitihän se lainata sitten hokkarit itellekkin.
Edelliskerrasta on vasta vaivaiset 20 vuotta kun on ollut tuossa touhussa. MITEN HIENOA HOMMAA! Jalkoihin sattuu kuin viimeistä päivää (No olihan ne vähän pienet joo, lainaluistimet), mutta mieli on innosta pinkeänä!

Ja niinpä onkin sitten luistinkaupoille lähtö edessä itsellä. Auttakaa nyt vähän, eli kutsun Palstan Sportti-osastoa kertomaan minulle, mitä perushokkareiden valinnassa on pidettävä mielessä?

Onko Prismasta 33.95€-kapineiden ostamisessa mitään järkeä pikkukäytölle? Onko kalliimpien ostaminen tuhlausta ja täydellistä pöhköyttä?

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Äitini osti loka-marraskuun taitteessa mainitsemasi hintaluokan luistimet urheiluliikkeestä. Luistimet olivat hienonnäköiset ja hyvät lämpöiset pehmikkeetkin sisäpuolella. Ensimmäisen luistelun jälkeen teristä kuoriutui joku pinnoite irti. Hän palautti luistimet liikkeeseen ja vaihtoi ne noin 90 euron vastaaviin. Maahantuoja oli vastannut reklamaatioon noista halvemmista, ettei tuossa hintaluokassa voi paljoa odottaa teriltä. Ammattiluistimia teroitetaan miltei jokaisen luistelun jälkeen, joten en usko terien kauaa kestävän. Itse ehkä sjoittaisin hintaluokkaan 70-100 e, jos kuviteltu luistelutarve jatkuu useamman kuin yhden kerran tai kauden.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Käyttikö äitisi luistimet teroitettavana ennen ekaa luistelua? Käsittääkseni luistimet olisi vietävä kaupasta suoraan suutarille teroitukseen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Biltemassa on halvimmat luistimet.
tarpeeks ku luistelee niin jalka tottuu eikä kipeydy. ainakin itse olen ne muutamat hetket kun talvella voi ulkojäillä käydä, pärjännyt citymarketin halpis-CCM luistimilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Hyvin minullakin halpisluistimet toimineet, kun muutaman kerran vuodessa käy jäällä. Maksoi jotain 50 €. Tärkeämpää on löytää lestiltään sopivat, muuten koko homma on yhtä tuskaa. Kokemusta on.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Uskon että jalkapohjan lihakset on täälläpäässä sen verran jämäkässä kuosissa ettei tuon kipeytymisen pitäisi maailman suurin ongelma olla, kunhan on vaan sen verran isommat luistimet että mahtuu jalka niihin sisälle... :D

Barefoot-asenne kesäisin vahvistaa jalkoja melkolailla...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Scarpialle: Juu, kyllä luistimet teroitettiin ja viilattiin pois kaunoluistinten alin piikki ennen ensimmäistä luistelua. En ehtinyt ite nähdä, kuinka pinnoite teristä alkoi kuoriutua. Ei saman "ominaisuuden" tarvitse toistua miesten halvoissa hokkareissa. Luistimien pohja on tosiaan sen verran kova verrattuna normijalkineisiin, että aina sitä jalkapohjat ovat hellinä luistelun jälkeen. Tärkeintä hankinnassa on varmaan löytää omaan jalkaan sopiva lesti. Omat muistot alkavat hiljalleen haalistua, sillä viimeisestä luistelusta on kanssa liki 20 vuotta. 🙂
Käyttäjätaso 4
Mukavaa kun Elisa palasi ykköseksi!! http://www.kauppalehti.fi/omaraha/elisa+palasi+ykkoseksi/201401612179

Tuon kunniaksi hintoja voitaisiin korottaa vaikka 5% (lukuunottamatta meitä Eliitti 3G-asiakkaita, olemmehan parasta A-luokkaa).

Osallistu keskusteluun