Kysymys

Viikon Off-topic (1)

  • 30 joulukuu 2013
  • 10 kommenttia
  • 567 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä noudattaen. Keskustelua ei ole pakko seurata eikä tähän ole pakko ottaa osaa, pidetään off-topicin henki hyvänä ja asiattomuudet poissa, ei pahoiteta kenenkään mieltä! Off-topic -keskustelu on auki aina viikon kerrallaan, avataan siis keskustelun jatkuessa aina uudelle viikolle uusi ketju.

 

 


Wuhuu, sitä ollaan jo viikossa 1! Ja vuosi lähellä vaihtumistaan eli viimeisiä viedään vuotta 2013. Minkälaisia uuden vuoden suunnitelmia Palstalaisilla on? Joko on raketit hankittu ja uuden vuoden menu suunniteltu?

Kuuluuko nakit ja perunasalaatti olennaisena osana uuteen vuoteen ja mitä mieltä olette rakettien myynnistä ja raketeista ylipäänsä? Tämä rakettiaihehan taas puhuttaa näin uuden vuoden vaihteen alla ja jakaa kovin mielipiteitä.

Itse olen sitä mieltä, että myyntiä pitäisi rajottaa ja raketit tulisi myydä ainoastaan uuden vuoden aattona. Kyllä tämä varmasti rajottaisi niiden etukäteen ampumista jo useita päiviä ennen varsinaista juhlaa. Itse eläinihmisenä tiedän, että eläimet tuosta turhasta ammusekelusta monesti kärsivät, varsinkin kun liikenteessä on ajattelemattomia ihmisiä. Mutta onhan noita kiva aattona mennä katselemaan.

Ja nakkeja ja perunasalaattia olla pitää! Sekä tietysti kuohuvaa lasiin 😉 Mukavaa yhdessä oloa.

Ei muuta kun uusi vuosi ja uudet kujeet Tervetuloa! Kaikille oikein mahtavaa uutta vuotta! Ja tietysti onnea...

10 kommenttia

Käyttäjätaso 1
31.12 ja 1.1. töissä.... taitaapi raketit jäädä kaupan hyllylle 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Töissä yövuorossa tottakai, samoin meni joulu 😉
Käyttäjätaso 4
no voi voi, ei siinä sitten kovinkaan vuoden vaihtumista juhlita. Voihan sitä toki raketteja nähdä, jos työpaikka sattuu sopivalla paikalla sijaitsemaan ja evääksi ottaa nakit ja perunasalaatit niin siitähän se sitten lähtee 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nyt jätetään ekaa kertaa ostamatta omat raketit ja jos katteltas niitä muita. Yleensä ne menee ohi, ku häärätään niitten omien kanssa. Tossa lauantaina kattelin ku 2 pientä poikaa tuli kaupasta, kädet jt paukkuja/papatteja täynnä. Ei kovin vanhoja ollu. En huomannu mukana edes ketään aikuista. Kahdestaan ihastelivat ostoksia. Heräs vaan kysymys, miten nuorille niitä myydään oikein. Toivottavasti joku aikuinen edes valvoo paukutteluu, vaikka suuresti epäilen sitä. Vanhemmilla varmaan ihan omat paukut ja lasissa ne vahvimmat. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA kuitenkin kaikille ja toivotaan, että parempi kun päättyvä vuosi(ainahan saa toivoa) ! 
Käyttäjätaso 1
Raketit jää kauppaan.

Hyvää uutta vuotta kaikille.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Mic kirjoitti:
Hyvää uutta vuotta kaikille.
Kiitos. Toivottavasti Saunalahti/Elisa harjoittaa "lahjontaa" tänään, kun vuosi edellisestä merkkipäivästä on kulunut.
Uusi vuosi ja uudet kujeet. Hyvää vuotta 2014 kaikille palstalaisille, toivottavasta bitit kulkee sujuvammin tänävuonna ja Elisa/Saunalahti tuo uudenvuoden kunniaksi HyperSupesMegaReiluja tarjouksia saataville.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Miten teillä on arkeen palaaminen sujunut?

Itselle ainakaan tämä pari päivää vapaata, pari päviää töitä -tyyppinen rytmi ei sovi yhtään. Silmät ristissä aina, aamuisin ei saa itseään ylös ja töiden jälkeen on ihan naatti 😮
Käyttäjätaso 1
Lomallahan tässä ollaan vielä ensi viikkokin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Voi onnekasta! Itse katson kateellisena kuvia muiden lomista lämpimässä :(

Itsehän sitä nämä jutut päättää, mutta kun ikinä ei ole hyvä... 😃

Osallistu keskusteluun