Kysymys

Viikon off-topic (17)

  • 22 huhtikuu 2013
  • 11 kommenttia
  • 2914 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!
 

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä noudattaen. Keskustelua ei ole pakko seurata eikä tähän ole pakko ottaa osaa, pidetään off-topicin henki hyvänä ja asiattomuudet poissa, ei pahoiteta kenenkään mieltä!

 

Off-topic -keskustelu on auki aina viikon kerrallaan, avataan siis keskustelun jatkuessa aina uudelle viikolle uusi ketju.

 


Kesäkesäkesäkesäkesä! Sieltä se tulee! Grilli- ja terassikausien avaus sysää salikortit kaapin perukoilla talvivaatteiden kanssa. 

Viikonloppu eteni kesää tehdessä, renkaiden vaihdot suoritettu ja grilli putsattu ja testattu toimivaksi. 😉 Kuinkas muilla?

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Grilli ollut käytössä ja Elisan grillaustarvikkeita käyttäen (kiitos silloisesta lahjasta) :)

Myös kävin pyörällä ajamassa maaseudulla, mutta ikävä kyllä pyörän rengas meni puhki ja loppumatka kävellen ;)

Onneksi soi musaa verkosta ja melko hyvin soikin vaikka Googlen navigaattori vei Lempäälästä kotiin jonkun metsätien kautta, joka oli pelkkää märkää mutaa - oli hauska kävellä semmosessa :D

Mä en tän matkan jälkeen luota Googlen navigoinnin taitoihin :DDD
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Oravaisia,kärpäsiä,murkkuja ja omituisen näkösiä hämyhäkkejä bongaillessa. Pihalle piti jo tulit kantaa. hyvin siinä tarkeni paksutakki päällä. Onneks voi vetää jo markiisin päälle,vaikka tulis sitä luvattua sadetta. Pikkukengät ekaa aamua jalas ja meinas kyl hiukka vilu olla. Kumma juttu, et keväällä vaik olis pakkasta, ni pitäs heti vaihtaa kevyempään. Eihän sitä talvellakaan pakkasessa hillu kevyissä hepenissä. Aurinko saa kaikkee kummaa tekemään:)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Grillikausi avattiin 2.4.2013, joten sitäkään ei voi odotella, mutta kai sitä voisi todeta ajatuksen ei-kuraisista keleistä olevan virkistävän. Ainakin lasten pukeutumisen kannalta.

Conversetkin eksyivät jo jalkaan, se on kevään merkki jos mikä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nilkka muljahti bussista ulos loikatessa ja kymmenen päivän saikulla. Jos nyt jotain positiivista oikein hakemalla hakee, vakuutusyhtiö maksaa kaiken. Lisäksi saan tapaturmavakuutuksesta sairauspäivärahaa Kelan etuuksien lisäksi.

Kyllä vakuutuksista kannattaa maksaa; olen ollut vakuutusyhtiölle elämäni aikana varsinainen hukkainvestointi. Olen jo tässä vajaan 12 kuukauden kuluessa saanut kaikenmoisia korvauksia noin 1300 euron arvoisen auton vakuutuksista jo yli neljä tonnia. Jostain syystä omavastuu on noussut kahtena peräkkäisenä vuonna. :what:
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ässien juhlat jatkuvat viikon pari 🙂
Fonectalla koominen moka :smileygrin:

http://youtu.be/h1xOuXPr_JA
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moka? Fonecta irtaantui jo vuosikausia sitten Sonerasta omaksi yhtiökseen, joten en näe mikä tässä oikein on mokana. Lisäksi, kaikki 046-numerot eivät suinkaan ole Prepaideja, vaan sieltä löytyy myös mobiilivaihteita ja pikkuoperaattoreiden liittymiä

Jos tuo numero oikeasti on Prepaid, niin sitten kyseessä on kyllä erikoisin Saunalahti Prepaid josta olen koskaan kuullut. Se nimittäin löytyy numerotiedotuksesta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
karhal kirjoitti:
Fonectalla koominen moka :smileygrin:

http://youtu.be/h1xOuXPr_JA

:bonk::-?

Näyttää olevan Elisan operoima liittymä. Onko hauskuus liittymän haltijassa? Ei sekään mikään moka ole.
Suurin osa 046 alkuisista on prepaideja, että sillä vaan fonectalta tarkastelemaan kuka soitti, "edulliseen" hintaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
karhal kirjoitti:
Suurin osa 046 alkuisista on prepaideja, että sillä vaan fonectalta tarkastelemaan kuka soitti, "edulliseen" hintaan.

Yhteystiedoista löytyy tämmöinen:

Isä Kaikkitietävä

Palatsikuja 1

Vaitonaisten Valtakunta

Vaikka kyseessä olisikin prepaid-liittymä, voi haluamansa tiedot antaa numeropalvelutietokantaan. Minulla tietokannassa on puhelinnumeron lisäksi nimi ja osoitte. Puhelinluettelosssa on lisäksi myös ammatti ja sähköpostiosoite. Fonecta sen sijaan etsii sähköpostiosoitteen netistä.

Muistelen, että Eniron nettisivulta löytyi kaikki puhelinluetteloon antamani tiedot.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Mikä mahtava viikko! Eilen illanistujaiset kollegoiden kera, hauskaa oli. Lisäksi alkoi viikon loma, "talvi"loman rippeitä vietän tässä poies :) Ehkäpä ens viikolla sais hiottua ja öljyttyä nuo ulkokalusteet, jos sää antaa periksi. Kesä tulee kesä tulee wuhuu!! 

VilkkuvaMajakka kirjoitti:

Ässien juhlat jatkuvat viikon pari :)


Täällä juhlitaan Kokkolan Tiikereiden Suomen mestaruutta lentopallossa :) Oli huikeaa olla seuraamassa finaalipeliä ja voittoa yli 4000 muun ihmisen kanssa paikan päällä, oli tunnelma kohdallaan :smileygrin:

Osallistu keskusteluun