Kysymys

Viikon off-topic (18)

  • 2 toukokuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 2052 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Hei modeilta unohtui tän viikon off-topic eli vapaasti saa jutskailla!

Suositelkaa nappi/tulppakuulokkeita pyöräilyyn. Hintahaarukka 10-40 €. Vaatimuksena hyvä bassotoisto. Kuuntelen kone- ja klubimusiikkia esim. Mario Lopez – Topmodel - Crystal Lake Remix ja Breeze – You’re My Angel - Breeze & Mike Modulate remix. Ajattelin itse hommata http://www.verkkokauppa.com/fi/product/7209/dkhrk/Sony-MDR-XB30EX-Extra-Bass-nappikuulokkeet-musta - tietääkö joku paremmat tällaiseen käyttööni?

Kiitos!

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Oivoi, nyt pääsi kyllä lipsahtamaan tämä muiden kiireiden takia, mutta kivasti huomasit puutteen ja teitkin jo uuden off-topicin :)

Nappikuulokkeita en kauheasti itse käytä, joten hankala mitään suositella, mutta jotain tuon kaltaisia kuin olet tuohon laittanut, jotka menee korvan "sisään" niin varmaan itsekkin ostaisin. Onko nappikuulokkeet muuten hyvät pyöräilyyn? Itsekkin pyöräilen melko paljon ja liikenteen seassa pää kyllä vispaa kovaan tahtiin, kun kaikki pitää huomioida niin pysyykö napit kurvissa hyvin?

Pysyisikö tämäntyyppiset paremmin korvissa urheillessa: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/5010/djfqg/Sennheiser-OCX-685i-nappikuulokkeet-urheiluun-musta

Ihan vain heitin, en oikeasti tiedä näistä mitään 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Itse en tykkää pyöräillä tai rullaluistella musiikin kanssa ja toki mielelläni soosoan muillekin. Varisnkin vilkkaiden teiden varrella on kiinnitettävä huomiota niin muihin ihmisiin, eläimiin, maassa lojuviin oksiin, koirankakkoihin kuin autoihinkin ja musiikki on siinä vaan liikaa 🙂 Turvallisuus ennen kaikkea!

Luin tässä vuoden sisään jostain blogista testin, jossa etsittiin urheiluun parhaiten sopivia kuulokkeita ja siinä tuollaiset Raiverin linkkaamat "koukkumalliset" pärjäsivät parhaiten. Itse himoitsen tällä hetkellä näitä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/12044/dkcvd/Sony-Walkman-NWZ-W273L-4-GB-vedenkestava-MP3-soitin-musta-si Taidan jättää kuitenkin hyllyyn, koska treenimusiikin vaihtelu MP3-soittimeen tuntuu niin kovin 2000-luvun alulta 😃 Jään odottamaan aikaa, kun Apple julkaisee iPod Nanon tai Sufflen, johon saa Spotifyn.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
En kuuntele liikkeessä mitään, paitsi linnun laulua. Joten tulinkin vain toteamaan että ensi viikolla alkaa kesä. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Itsekään en oikein osaa sanoa.

Käytin ennen pyöräillessä Creativen Bluetooth-kuulokkeita, jotka peittävät koko korvan. Niitä taas ei voi käyttää kypärän kanssa, jonka hankin eilen. Pyöräilyyn siis pitää hankkia jotkut paremmin sopivat kuulokkeet.

Käyn tänään myöhemmin Verkkokauppa.comissa katsomassa vielä tarkemmin tarjontaa ja todennäköisesti ostan ne linkkaamani. Pyöräilyssä on hyvä keskittyä, mutta minun lenkistä ei tule mitään ilman musiikkia... ja ajan muutenkin varovasti ((: Nyt on muuten myös hyvät kelit lähteä mihin vain pyörällä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kävin hakemassa linkkaamani kuulokkeet, on hyvät.

Eristävät äänen täydellisesti, en esim. kuule nyt tätä kirjoitettaessa näppäinpainalluksia lainkaan kannettavasta ja musiikin laatu erinomainen. Kyllä kelpaa klubimusaa luukutella, kun bassot raikaa kunnolla ja samalla muu äänimaailma ei huku bassoihin eli tosi laadukas sointi. Juurikin hankin pyöräilyä varten ja muihin meluisiin paikkoihin missä haluaisi nauttia musiikista, ei melusta. Käyvät myös yhteen kypärän kanssa.

Plussana pidän hyvänlaatuista johtoa joka on tarpeeksi pitkä, ei kuitenkaan liian pitkä, eli voi sujauttaa puhelimen vaikka laukkuun. Tällä 35 euron hinnalla ei oikeastaan parempaa voi odottaa. Musiikki, siis klubi- ja konemusa, kuulostaa hyvältä näillä ((: Piti kuitenkin puhelimen asetuksista pistää Bass Booster -asetus maksimiin niin bassosta tuli ihan täydellinen! Vaikka ilmankin korostusta basso on vallan hyvä.

Basson ystävänä sitä bassoa vaan pitää olla - ja paljon :smileycool:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sinulla on 1163 lukematonta sähköpostia.

Nyt vielä jos joku antaisi aikaa... 😃 Mä en saa ikinä avattua tästä jokaista. Ei vain jaksa. Ei onneksi tärkeitä posteja 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jos ei tässä tule kissasta puhdasta niin ei sitten millään.

http://www.youtube.com/watch?v=PiDHXu5THj0

Osallistu keskusteluun