Kysymys

Viikon off-topic(34)

  • 19 elokuu 2013
  • 9 kommenttia
  • 3297 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä noudattaen. Keskustelua ei ole pakko seurata eikä tähän ole pakko ottaa osaa, pidetään off-topicin henki hyvänä ja asiattomuudet poissa, ei pahoiteta kenenkään mieltä! Off-topic -keskustelu on auki aina viikon kerrallaan, avataan siis keskustelun jatkuessa aina uudelle viikolle uusi ketju.
 

Uusi viikko, uudet kujeet. Kävin viikonloppuna kattomassa mahdollista uutta perheenjäsentä, nimittäin koiranpentua. Vielä pitäisi saada pentu käymään meillä katsomassa miten nykyinen koira siihen suhtautuu :)

 

Löytyykö palstalta muita koirien tai muiden lemmikkien ystäviä? Mitä löytyy? Meillä nykyisillään kohta 9 vuotta täyttävä Irlanninsusikoira, ja kohta toivottavasti Viipurista Suomeen pelastettu sekarotuinen pieni ihanuus.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Meiltä löytyy itsepäinen musta-valkoinen eurooppalainen Milla kissa!
Käyttäjätaso 5
Minut herättää yleensä n. kello 4 aamulta reilun vuoden ikäinen musta-valko-ruskea-harmaa Röddi kun on nälkä ja sehän pistää maukumaan. Kaverina piskuinen vasta noin ehkä 4-5 kuukauden ikäinen mustavalkoinen Willow myös jaloissa pyörimässä. Myönnettävä se on että olen kissaihminen. 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Varmaan osa Palstalaisista tietääkin, et meillä on koiratalous :)

Kotoa siis löytyy 2 koiraa, Peppi (6,5v) ja Pipsa (6v 1 kk:n päästä). Molemmissa puolet labbista ja puolet muuta, sellaisia aika pitkälti labbiksen näköisiä koiruuksia. Nuorempi Pipsa omaa tosin myös osittain erittäin jääräpäisen saksanpaimenkoiran luonteen, eli elo meillä on välillä aikamoista tahtojen taistoa :smileygrin:

tytöt.jpg
;)

https:///t5/Yleinen-keskustelu/Viikon-off-topic-31/m-p/298782#M26509
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Vihdoin perjantai, wuhuu! :smileycool:

Onko muilla samanmoinen fiilis, vai onko viikonlopun päivät ihan samanlaisia kuin arkipäivätkin Palstalaisille, ilman sen kummempaa fiilistelyä?

Itse suunnittelen mitä kaikkea tekisin; siivoilen ja sisustelen, käyn poimimassa marjoja, lenkkeillään koirien kans ja samoillaan metsässä, kuunnellaan musiikkia ja askarrellaan. Vois vaihtaa järjestystäkin olohuoneessa! Tai ainakin kokeilla, miltä näyttäis erilainen järjestys. Jos huono, niin ompa tekemistä sitten viikon päästä viikonloppuna :smileycheesy:

Ja vois leipoa! Ja tehdä pedikyyrin ja manikyyrin! Ja polttaa kynttilöisiä, kun iltaisin on niin hämärää ja ilmassa tuoksuu syksy :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Lauantaina ohjelmassa Herkkujen Suomi ja Syystober sekä sauna. Sunnuntaina ensin hyvää ruokaa ja tämän viikon Australian Master Chefit. Jos aikaa riittää, niin kaffeet ja pullat rantapicnicillä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Sydeemi kirjoitti:

Ilana kirjoitti:

... Vois vaihtaa järjestystäkin olohuoneessa! ...

Merkillistä on tämä naisten tarve muutella aika ajoin järjestystä.:smileylipsrsealed: Kokemuksesta voin sanoa ettei kannata, vuoden päästä kuitenkin järjestys on parin kierroksen jälkeen ennallaan, vaikka kuinka olis kuilloinkin ollut muka maailman paras järjestys.:smileycheesy:

Jaksamista miehellesi.


Joo mutta kun se on vain NIIN kivaa! :smileycheesy: 

Mies joutuu kestämään vain sen yllätyksen, kun se ei tiedä tällaisista etukäteen, ja asiat on vain muuttanut paikkaansa ilman apua. Sama on siivouksen kans. Parempi ko pysyy pois jaloista sen aikaa :smileygrin: Oon sellainen erakkoluonne tuollaisten touhuilujen kans.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ilana kirjoitti: Mies joutuu kestämään vain sen yllätyksen, kun se ei tiedä tällaisista etukäteen, ja asiat on vain muuttanut paikkaansa ilman apua. Sama on siivouksen kans. Parempi ko pysyy pois jaloista sen aikaa :smileygrin: Oon sellainen erakkoluonne tuollaisten touhuilujen kans.

Ja mies kärsii stressistä, kun siivouksen ja uudelleenjärjestelyn jälkeen mikään ei ole niinkuin ennen. Nainen piilottaa kaikki kodinhuoltoon liittyvät välineet ja miehen pitäisi osallistua kodinhuoltoon ja tietää niiden tavaroiden uusi(n) sijainti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Hyvis kirjoitti:Ja mies kärsii stressistä, kun siivouksen ja uudelleenjärjestelyn jälkeen mikään ei ole niinkuin ennen. Nainen piilottaa kaikki kodinhuoltoon liittyvät välineet ja miehen pitäisi osallistua kodinhuoltoon ja tietää niiden tavaroiden uusi(n) sijainti.


:smileygrin: Hmm yks päivä kyllä tuli ihmettelevä viesti "mihin oot piilottanu meidän rikkaimurin?" :smileycheesy:  

Meidän taloudessa tykkään et siivouspäivänä ukkokulta saapi vaikka lähteä kahvitteleen kavereiden kans tai mitä tykkääkin, siivoan mieluummin kun ketään muuta ei ole kotona. Kyllä se sit välillä yllättelee siivousten suhteen, kun tuun töistä tai harrastuksista kotiin :) (jos on löytäny ne pesuvärkit :smileygrin: )

Osallistu keskusteluun