Kysymys

Viikon off-topic(48)

  • 26 marraskuu 2012
  • 46 kommenttia
  • 812 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

46 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
hpguru kirjoitti:
Minä olen onneksi varautunut nyt LUMILAPIOLLA ajoissa, rivitalossa kun ei tule kukaan pihaa auraamaan. Niin pitää itse hoitaa. :D

Täällä huoltoyhtiö auraa ja hiekoittaa yleiset kulkuväylät. Asukkaiden vastuulle jää huoneistokohtaiset piha-alueet.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
hpguru kirjoitti:
itselläni puhelin on juuri musantoistoa varten Spotifyllä.
Eikös tuohon tarkoitukseen ole mitään halvempia vaihtoehtoja kuin satojen eurojen hintainen älypuhelin? :smileyshocked:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Henk koht olen sitä mieltä, että vuoden lämpötila voisi pysyä  miinus viiden ja kahdenkymmenen asteen välillä. Tai ei haittaisi, jos lämpötila olisi koko ajan nollan yläpuolella, kunhan ei olisi mitään älyttömiä helteitä, jolloin tulee hiki heti kun astuu ulos. Pakkasessa taas on se huono puoli, että jossain vaiheessa vuotta on  varmasti loskaa. Ellei sitten asu jossain ikuisen ikuisen jään alueella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvis kirjoitti:
hpguru kirjoitti:
itselläni puhelin on juuri musantoistoa varten Spotifyllä.
Eikös tuohon tarkoitukseen ole mitään halvempia vaihtoehtoja kuin satojen eurojen hintainen älypuhelin? :smileyshocked:

Ei oo muita vaihtoehtoja. Tai olis iPod Touch jossa Spotify toimii, mutta Offline tilan rajoitukset ei riitä mulle ja toisaalta puhelin silti täytyy olla ja en halua kantaa puhelinta ja iPod Touchia eli mieluusti älypuhelin. Kyllä älypuhelimella musan lisäksi katon youtubee ja sit karttoja ja onpahan navigaattorinakin tullut käytettyä ja sähköpostienlukuun. Pääkäyttö kuitenkin musa.

Ja tällaiset peruspuhelimet ei kiinnosta enää edes, kun on "älyyn" tottunut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kyllä tuollainen -40 - +27 -vaihteluväli lämpötiloissa vuoden aikana on ihan sopiva. Aikoinaan reilun vuoden vietin -5 - + 35 -alueella, ja siedettävä aika oli muutaman viikon jakso keväisin ja syksyisin, muulloin oli liian lämmintä tai liian märkää. Ja kaikkein rasittavinta oli, kun oli joka päivä pimeää sen kymmenen tuntia.

On noissa pakkasissa tietty oma hankaluutensa: muutaman kuukauden ajan mökillä saa jyystää hikipäässä avantoa, että pääsee pulahtamaan järveen ennen saunaan menoa...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sydeemi kirjoitti:
Vega kirjoitti:
Visiteerasin pitkästä aikaa PK seudun ulkopuolella. Maalla katsomassa isovanhempia ja rentoutumassa hyvässä seurassa. 🙂 Oli myös hurjat kemut tuossa perjantaina!

Tuomiopäivän kemut vissiin, kun avakin on noin kalpea?:smileyazn:

Saippua taisi siirtyä muihin hommiin Elisalla niin kuin moni muukin mode, uusia on tullut. Toivottakaa heidät tervetulleiksi ellette ole jo toivottaneet.

Itse lähtetin uudelle modelle YV:n ja oli oikein lämmin vastaanotto. Hyvät modet siis, vaikka vanhoja on ikävä. Etenkin Helinää. :smileycry:
Käyttäjätaso 5
Vanhavaiva, veikkaisin että kyse olisi ollut silkasta kiusanteosta. Alan jo epäillä mistä mun kohdalla on kyse.

Asiasta valitin, joo, mutta eivät ole ollenkaan paneutuneet koko asiaan. "Voi olla ehkä väärinkäsitys" Daa. Mutta asiatahan ei sitte ruvennu hoitamaan. :smileycheesy: ku ei vihanen asiakas kiinnosta, ku ei oo kivaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Palasin palstalle 12h lakkoni jälkeen 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tervetuloa takaisin!

Odotan lopuviikkoa vähän sekavin tuntein: http://ilmatieteenlaitos.fi/tiedote/583501
Tavallaan olisi ihana saada lunta ja valoa tähän niin loputtomalta tuntuvaan synkkyyteen, mutta 20 cm pistäisi koko Helsingin sekaisin. Tulevana viikonloppuna metrotkaan eivät kulje, mitähän tästä vielä tulee 😃
Käyttäjätaso 5
Kyllä lunta kelpais tulla, ois valosempaa! Ja sitten ku on kunnolla lunta, ni ei  tarvis enää kuunnella nastarenkaiden ropinaa 😛 Mutta tuo -20c lämpötila ei kauheasti innosta, joku -5 - -10 ois mukava ja pakkaskeleillä toivottavasti ois sit aurinkoakin ja vähemmän pilviä 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Amulla n, klo: 9.14 töllötin meni pimeäksi, myos makkarin taulu, siis mikään kanava ei näkyny, ei singnaalia teksti vain.

Digitalla ei ollut mitään hajua viasta.

Sit tuli mieleen, et yläkerrassa on remppa meneillään (uudet asukkaat), no eiku ovkelloa soittamaan, maalarityttö avas oven, kysyin oletko n, tunti sit räplänny olkkarin TV rasiaa, joo oli vastaus, saanko käydä ktsomassa, no saat.

Peitelevy irti, TV-Radio rasia samoin ja TV piuha irrallaan rasian ulkopuolella, no ei mikään ihme ettei meillä samassa linjassa alapuolella näty TV.

No ei sitte auttanu muu kuin pistää piuha kiinni ja rasia paikoillee, loppu hyvin, kaikki hyvin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tulee jokavuotinen "talvi yllätti pääkaupunkiseudun" wow-efekti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tuli vaan mieleen että mitä voitin kun olen ollut Radiolinjan ajoista asti asiakkaana? Olikohan 1990 kun ostin ekan NMT-luurin. Se oli Motorola ja painoi ainakin Lumia 920 verran ja oli korea :)

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/ensimmainen_kannykka_nmt_35317.html#media=35325
Käyttäjätaso 5

olen ollut Radiolinjan ajoista asti asiakkaana


Itse olen kanssa ollut Radiolinjan asiakas aikoinaan! Tosi pitkään käytinkin sitä harmaata SIM-korttia, jossa oli se keltanen R-kirjain keskellä, mutta sitten oli pakko vaihtaa ku otin Saunalahden liittymän 😞 Ite olisin kyllä tykännyt pitää sitä, oli sen verran klassinen :D


 Olikohan 1990 kun ostin ekan NMT-luurin. Se oli Motorola


Ja noi vanhat puhelimet oli kyllä hyviä aikoinaan. En ihan tuohon aikaan vielä puhelinta omistanut. Ensimmäinen puhelin taisi olla Nokian 6110, jonka sain isältäni. Oli kyllä älyttömän hyvä puhelin. Ei ollut nykyajan puhelinten kaatuilemisongelmaa, pysy verkossa hienosti ja kaikki toiminnot tapahtu heti kun nappia paino. Ja käynnistyy silmänräpäyksessä ja akku kesti älyttömän hyvin. Ei mikään nykyajan puhelin kykene samaan 😃 toisaalta, olihan ne aika ankeita ominaisuuksiltaan ku vertaa nykyajan älypuhelimiin.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Eräs vanhemmalta sukulaiseltani meni puhelin rikki. Hän laittoi uuden Saunalahden sim-korttinsa vähän vanhempaan Nokian puhelimeen. Oli aika hämmentynyt ja vähän pelästyikin, kun näyttöön ilmestyi operaattorin nimeksi Radiolinja.

Itsellänikin on pari vanhempaa puhelinta käytössä. Operaattoria manuaalisesti valittuna lista on: Radiolinja, FI 2G, Sonera. Minkähän ottaisi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Radiolinjan tietenkin. :)

Etenkin verkon nimi on riippuvainen puhelinmallista. Elisa voi näkyä Elisan lisäksi muodossa Elisa FI, Elisa, Radiolinja tai Saunalahti. FI 2G tai Finnet on DNA ja Tele, Sonera FI tai Sonera on Sonera.

Maailman ensimmäinen GSM-puhelu soitettiin muuten Elisan verkosta (Radiolinja). Elisa on ollut monessa asiassa edelläkävijä ja on edelleen.

Minun mummollani on Nokian kännykkä vuodelta 2002, toimii edelleen. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
YLE vero mahtava juttu, laskeehan se nyt vuositasolla kivasti. Jatkossa vain 140€ 😉 Ja tulee vielä takaisin hilloa niin että tukka lähtee http://yle.fi/uutiset/nain_saat_takaisin_ylimaaraisen_tv-maksun/6388449
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Millä mielin joulukuuhun?

Itselläni vaihtuu mobiililiittymä Saunalahdelta Saunalahdelle eli Satakieli 2000 ja MLK Mini (512kbps/512kbps) uuteen eli Reilu 2M/2M ja 100 minuuttia puhetta sekä 25 tekstiviestiä. Netti nopeutuu luurissa, sitä päivää odotan täällä. 😃
Käyttäjätaso 5
hpguru kirjoitti:

Millä mielin joulukuuhun?


Vähä epäröiden 😃 Ei oo mitään hajua, mitä ostais joululahjaks tutuille ja pitäs lähtee Lappiin ajaan jouluks, mutta autossa pitäs vielä öljypohjan tiiviste vaihtaa ja renkaat tasapainottaa, ku täräjää vähäsen. Toivottavasti kaikki saadaa kuntoon ennen reissua. Ja sit pitää viä toivoo, että lomatoiveet menee läpi, ettei joudu töissä oleen joulua. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Raiveri kirjoitti:
mutta autossa pitäs vielä öljypohjan tiiviste vaihtaa ja renkaat tasapainottaa, ku täräjää vähäsen.
Eikös tuo tasapainotus ole ihan järjettömän kallista? 😮
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hyvis kirjoitti:
Raiveri kirjoitti:
mutta autossa pitäs vielä öljypohjan tiiviste vaihtaa ja renkaat tasapainottaa, ku täräjää vähäsen.
Eikös tuo tasapainotus ole ihan järjettömän kallista? :o

25-50€ sarja eli halvin hinta peltivanteille.

Osallistu keskusteluun