Vastattu

Virustorjunta katos

  • 22 tammikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 732 katselukerrat

Asensin elisa viihteen kautta tulleen virustorjunnan. Se lähtikin jo tarkistamaan, mutta nyt tullessani koneelle, koko torjuntaa ei löydy mistään. Minkä niminen tuo torjunta oli ja voiko sen löytää koneelta ja miksi se on hävinnyt?

Tarvitsen sen saman torjunnan takaisin, koska meillä on tarve kolmelle koneelle asentaa tuo torjunta, joten en voi enää asentaa samalle kahta kertaa. Miten toimin????

Viruksia alkoi taas hyppimään ruudulla hullunlailla.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi N A 22 tammikuu 2015, 13:28

Elisan tarjoama viruksentorjuntaohjelma on nimeltään Elisa Tietoturva. Jos kone on saastunut pahasti, haittaohjelmat saattavat estää viruksentorjuntaohjelman toiminnan.Jos et saa Elisa Tietoturvaa käyntiin, koita käynnistää se Windowsin vikasietotilassa (ohje on Windows 7:lle). Jos Elisa Tietoturvaa ei löydy tai se ei toimi vikasietotilassakaan, suosittelen kokeilemaan ESET Online Scanneria.Jos et saa puhdistettua konetta kummallakaan edellä mainituista viruksentorjuntaohjelmista, Windows täytyy varmaankin asentaa uudelleen.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Elisan tarjoama viruksentorjuntaohjelma on nimeltään Elisa Tietoturva. Jos kone on saastunut pahasti, haittaohjelmat saattavat estää viruksentorjuntaohjelman toiminnan.

Jos et saa Elisa Tietoturvaa käyntiin, koita käynnistää se Windowsin vikasietotilassa (ohje on Windows 7:lle). Jos Elisa Tietoturvaa ei löydy tai se ei toimi vikasietotilassakaan, suosittelen kokeilemaan ESET Online Scanneria.

Jos et saa puhdistettua konetta kummallakaan edellä mainituista viruksentorjuntaohjelmista, Windows täytyy varmaankin asentaa uudelleen.

Osallistu keskusteluun