Vastattu

Voiko Elisatunnuksen vaihtaa

  • 6 huhtikuu 2017
  • 11 kommenttia
  • 512 katselukerrat

minun Elisa tunnuksena on puhelinliittymän Saunalahden sähköposti, ja se on vahvistettu. Voinko jotenkin helposti vaihtaa Elisa tunnukseksi esim gmail sähköpostin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 6 huhtikuu 2017, 11:47

Juu, onnistuu:
1.OmaElisan kirjautumissivulta löydät linkin "Luo Elisa-tunnus".
2.Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
3.Tunnistuksen jälkeen pääset muuttamaan Elisa-tunnuksen sähköpostiosoitetta ja matkapuhelinnumeroa.
Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Juu, onnistuu:
1.OmaElisan kirjautumissivulta löydät linkin "Luo Elisa-tunnus".
2.Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
3.Tunnistuksen jälkeen pääset muuttamaan Elisa-tunnuksen sähköpostiosoitetta ja matkapuhelinnumeroa.
kiitos tiedoista. Kysyn vielä lisää: pitääkö puhelinnumeron olla elisa liittymän numero, vai voiko se olla joku muu? Jos esim vaihtaisin puhelinliittymän Teliaan, mutta sen jälkeenkin minulla on vielä jotain Elisan palveluita (Viihde ja Turvapaketti) ja kyllä kai niihinkin tarvitsen oma elisaa, vaikka ei olisi enää Elisan puheliittymää? Tarvitseeko tällaisista lisäkysymyksistä aloittaa uusi keskustelu vai voiko jatkaa tähän samaan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saa jatkaa samaan 🙂
Ja ei tarvitse olla meidän liittymä. Eli toimii myös esim. Telialla olevalla puhelinnumerolla.
Kiitos hyvistä tiedoista. Toivottavasti Elisa kehittää uusia houkuttelevampia liittymiä ettei minun tarvitsisi vaihtaa Teliaan tai johonkin muuhun halvempaan kuin Elisa.
Kysyn vielä lisää: jos vaihdan Elisa tunnukseen toisen sähköpostin, toimiiko sen jälkeen vielä Elisa Turvapaketti ilman mitään erikoisia toimenpiteitä? Vai pitääkö se poistaa laitteista ja asentaa uudelleen uudella tunnuksella? Tai pitääkö siihen kirjautua uudelleen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei pidä. Vaihdat vaan Elisa-tunnusta eli käyttäjätunnusta jolla kirjaudut sisään OmaElisaan.
Voisiko minulla olla kaksi postilaatikkoa elisassa koska minulla on elisan puheliittymä ja lisäksi elisa viihteen digiboksi? Siis voisinko vaikka heti lisätä oma elisaan toisen sähköpostitilin siksi että on Elisa viihteen digiboksi, ja vaikka vaihtaisin puh.liittymän johonkin muualle, minulle jäisi vielä joku sähköpostiosoite elisaan? Elisa Viihde on tosi hyvä, sitä en vaihtaisi mihinkään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Puhut nyt siis ihan uuden sähköpostiosoitteen luomisesta kokonaan, niinkö?
Sähköpostit- vällehdellä pystyt tekemään osoitteen. Jos sinulla on jo nyt Elisan sähköpostiosoite niin sen voi kyllä säästää, vaikket muuten olisikaan Elisan asiakas.
minun nykyinen Saunalahden sähköposti liittyy jotenkin puh.numeroon. Ajattelin vaan että se häviää automaattisesti jos vaihdan toiselle operaattorille. Luin Elisan ohjeista että oma Elisaan saa sähköpostilaatikon jos on Elisa Viihde vaikka ei olisi Elisasta mitään puh.liittymää. Ja siksi tekisin nyt toisen postilaatkon varalle jos puh.liittymän laatikko häviää. Mutta voiko se säilyä tai muuttuuko se jotenkin toisen operaattorin sähköpostiksi vaikka siinä on joku alias jonka loppuosassa on saunalahti.fi? Tai häviääkö vain se alias ja säilyykö puh.nro at netti.fi vaikka olisi mikä tahansa operaattori?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Sen laatikon voi tarvittaessa siirtää tuonne Viihteen alle, niin se ei häviä minnekkään. Laita meille yksityisviesti https://elisa.fi/palstatiimi , josta ilmenee kyseinen sähköpostiosoite ja asiakasnumerosi, niin voimme hoitaa asian 🙂
Kiitoksia neuvoista
Sain asiat hoidettua yksityisviestillä Palstatiimille. Minun ei nyt tarvitsekaan vaihtaa elisatunnukseen gmailia, koska Saunalahden sähköpostini on turvassa Elisa Viihteen alla, ja voin huoletta vaihtaa puhelinliittymän operaattoria jos haluan. Mutta oikeasti haluan ettei tarvitse vaihtaa, jos Elisasta saa riittävän hyvän tarjouksen

Osallistu keskusteluun