Kysymys

Voiko piilotettua SSID:tä käyttää

  • 21 marraskuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 3382 katselukerrat

Minulla on koti-WLAN:issa piilotettu SSID, jotta se ei näkyisi joka puolelle. Voiko Elisa Vahti Live kameran jotenkin konfiguroida tällaiseen SSID:hen, vai pitääkö minun luopua tästä periaatteesta sen takia? Jos painan WPS nappeja niin kamera alkaa näyttää punaista merkkivaloa. Ohjeissa ei löydy mitä se tarkoittaa, mutta arvaisin että se ei pysty kytkeytymään WLAN:iin jonka SSID on piilotettu. AInakaan Lumian kautta käytettynä en löydä todellisia kameran WLAN asetuksia mistään, mitä kautta sinne kameraan voisi asettaa näkymättömän WLAN:in parametrit, SSID:n, ja salauskoodin?

Ellen saa tätä toimimaan on minun rikottava  tietoturvaperiaatteita, joka ei ole hyvä juttu laisinkaan.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Moi mmustaja, ja tervetuloa Palstalle!
Mielenkiintoinen kysymys, selvitelläänpä hieman lisää ennenkuin vastaillaan!
Käyttäjätaso 5
Hei mmustaja,

Kameran ja modeemin yhdistäminen onnistuu normaalisti kummankin laitteen WPS-nappeja painamalla. Kameran wlan-asetuksiin taas ei ulkopuoleta pääse käsiksi. Käytännössä siis yhteys ei valitettavasti onnistu piilotetulla SSID:llä.
Muutin WLAN modeemin asetuksissa SSIDn hetkellisesti näkyväksi, ja sain paritettua WPS:llä kameran ja modeemin. Sitten muutin SSID:n takaisin näkymättömäksi. Kokeilin sammuttaa kameran ja kyllä se nyt uudelleen käynnistyttyäkin vielä löytää sen piilotetun SSID:n.

Osallistu keskusteluun