Kysymys

Windows Phone 8

 • 14 elokuu 2014
 • 10 kommenttia
 • 60454 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Moi.

Taas menetitte asiakkaan. Kävin tekemässä kyselynne, sain ilmaisen kirjan.

Menin sitten lataamaan sovellusta puhelimelleni, mutta sitä ei olekaan saatavilla.

Kiitos ja näkemiin siis taas, Elisa Kirja. Tällä kertaa tosissani aioin tutustua palveluun vaikka vihaankin teidän DRM-pelleilyitänne. Ette sitten kuitenkaan halua suurta osaa suomalaisista asiakkaiksenne joten ei sitten.

Oletteko joskus tehnyt tutkimusta kuinka vaikeaa on saada kerran palveluun pettynyt asiakas takaisin?

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Sovellus on kyllä saatavilla myös Windos Phonelle, mutta sillä toimivat vain äänikirjat tällä hetkellä 🙂
 • Käyttäjätaso 2
  Juu, huomasin.

  Siis sen jälkeen kun olin jo "ostanut" kirjan. En tietenkään sitä äänikirjaa mikä oli tarjolla, koska Elisa ei katsonut tarpeelliseksi kertoa minulle etukäteen että vain äänikirjat toimivat.

  Sain toki sitten siirrettyä ostamani kirjan toiseen sovellukseen puhelimelleni eli luettua sen saan.

  Tietenkin tämä tarkoittaa sitä ettei minulla ole mitään syytä käyttää Elisa Kirjaa jatkossa, koska jos kerran joudun käyttämään muita sovelluksia voin yhtä hyvin myös ostaa kirjani halvemmalla.
  Tämä ei pidä paikkansa. Täysin umpisurkea ja toimimaton ohjelma. Toimii jos toimii joku äänikirja joskus. Ilmeisesti ei kehitetä enää.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Onko sinulla w8 kännykkä ja ongelmaa juurikin äänikirjojen kanssa? Voitko tarkemmin kertoa ongelmista? Onko äänessä jotain ongelmaa vai missä? Jos löytyy asiakasnumero niin sen voisit lisätä profiilisi tietoihin palstalla niin pääsemme katsomaan mahdolliset äänikirjatkin joista kyse. Sovellusta kyllä kehitetään jatkuvasti.
 • Hei, kyllä on w8 tai nykyisin taitaa olla tarkemmin ottaen w8.1 kännykkä.

  Ongelmia on ollut muistaakseni kaikkien n. 75 äänikirjan kanssa, joten eiköhän se ongelma ole ihan yleispätevästi sovelluksessa.

  Sovelluksen elinkaaren eventtien käsittelyssä on ongelmia. Näkymille bindatuissa propertyissä on ongelmia. Näkymillä olevissa listoissa on jotain jotain todella hämärää (siis sellaista, mitä ei pitäisi voida olla). Näistä ongelmista kokonaisuudessaan herää epäilys, että se on täysin väärin tehty. Voin olla väärässä, mutta toimivaa sovellusta odotellessa... :)

  e. eilen oli taas aika raivostuttavaa yrittää saada äänikirjaa käyntiin. Hieman tarkemmin "käyttäjälle" näkyviä ongelmia siis:

  - sovellukseen palatessa "soittonapit" harmaantuvat

  - sovellukseen palatessa "soittonapit" puuttuvat

  - kelaus ei toimi

  - viimeksi kuunneltujen listassa satunnaisesti ilmestyy moninkertaisesti kirjoja

  - "kappaleenvalinta"-listassa valintanappi satunnaisesti ei toimi

  - soitto hyppää joskus "kappaleen" alkuun

  - näytöllä näkyy jotain "vanhaa" tietoa kuin todellisuudessa

  ...

  tällaisia bugeja voisi listata enemmänkin... 🙂
  Hei!

  Millä sovelluksella sait, Teemu, Elisa Kirjan e-kirjan lopulta luettua ja miten monimutkainen homma se siirtäminen oli? Mitä suomalaisten kirjojen myyjiä käytät, kun Elisa Kirjaa ei kerran voi käyttää?

  Elisan äänikirjat kyllä toimivat minulla, mutta haluaisin käyttää myös e-kirjoja Windows-puhelimellani samaan tapaan kuin Amazonin kirjakaupan kirjoja. Luulin ensin, että Elisa Kirja on vain hidas Windows-sovelluksen kanssa, mutta koska mitään vastausta työn alla olevasta projektista ei ole tullut myöhemminkään, niin oletan, ettei yritys tosiaan pidä isoa osaa suomalaisista potentiaalisina kännykkälukijoina. Hassua, kun ajattelee, että kohderyhmänä lienevät sekä suomalaiset että sähköisiä laitteita hankkineet ihmiset. Olen useita laitteita kokeilleena tullut siihen tulokseen, että kännykällä lukeminen on kuitenkin kaikkein vaivattominta enkä enää käytä muita päätelaitteita.

  - Leiila
  Olen uusi tässä hommassa.

  Oletin, että äänikirja toimisi Lumia 1320:ssa mutta eipä vaan.  Olen ladannut ja poistanut monta kertaa.  Missä vika.  Voiko tilauksen poistaa jos ei äänikirja onnistu??
  Älä välitä, en ole minäkään saanut kirjaani, jonka olen ostanut.  täytyy kai minunkin lopettaa lyhyeen eli lyhyestä virsi kaunis.
  Olisi varmaan aika tehdä WP sovellus tälle Elisa kirjalle.

  Suomessa on tuhansia mun kaltaisia asiakkaita joille tippuu työsuhde Nokialainen edelleen.

  En aio hommata yhtä sovellusta varten omaa puhelinta vaan jätän mielummin kirjat ostamatta.

  Onko WP sovellusta edes suunnitelmissa?
  Käyttäjätaso 4
  Ei paljoa auta jos Elisalla on jotain "suunnitelmissa". Tunnetusti toteutuksessa menee vuosia. Täytyy käyttää muita ohjelmia jos haluaa WP:llä lukea. 

  Osallistu keskusteluun