Vastattu

Wippies sähköpostiin pääsy ja salasanan vaihto

  • 26 huhtikuu 2018
  • 1 kommentti
  • 1532 katselukerrat

Hei! Minulla on vanha wippies.com sähköposti, johon en pääse, kun ei oo salasanaa. Tarvisi päästä, kun on linkitetty faceen. Elisa sivuilla sanottiin, että pääsen oma Elisassa vaihtamaan salasanan. En löytänyt mitään kohtaa siihen. Miten saan vaihdettua salasanan wippiesiin Oma Elisassa. Neuvotteko minua, mitne pääsem käyttämään Wippies-sähköpostiani. Laitatteko viestiä sähköpostiini, jonka olen anatanut tässä viestikeskustelussa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ninjatar 30 huhtikuu 2018, 19:02

Hei Dinsku ja tervetuloa Palstalle!Mikäli Wippies -postisi tietoihin on liitetty henkilötietosi, löytyy sopimus OmaElisasta. Koska nyt sopimus ei sinulla siellä näy, ei sopimuksella taida tarkkoja henkilötietoja olla. Ellei sitten sopimus ole toisen henkilön nimissä? Voitaisiin selvitellä asiaa tarkemmin vielä asiakaspalvelun puolella, niin päästään näkemään sopimuksen tilanne tarkasti. Laittaisitko meille viestiä esim Facebookin kautta? Täältä löytyy myös muiden asiakaspalvelumme yhteydenottokanavien tiedot: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/ .
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei Dinsku ja tervetuloa Palstalle!

Mikäli Wippies -postisi tietoihin on liitetty henkilötietosi, löytyy sopimus OmaElisasta. Koska nyt sopimus ei sinulla siellä näy, ei sopimuksella taida tarkkoja henkilötietoja olla. Ellei sitten sopimus ole toisen henkilön nimissä? Voitaisiin selvitellä asiaa tarkemmin vielä asiakaspalvelun puolella, niin päästään näkemään sopimuksen tilanne tarkasti. Laittaisitko meille viestiä esim Facebookin kautta? Täältä löytyy myös muiden asiakaspalvelumme yhteydenottokanavien tiedot: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/ .

Osallistu keskusteluun