Kysymys

WLAN ei toimi

  • 14 kesäkuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 1754 katselukerrat

Asennuksen jälkeen WLAN yhteys toimi n. viikon verran tabletin kanssa, muttei enää. Missäköhän vika?

Olen sammuttanut virrat, resetoinut ja tehnyt muut kommervenkin, muttei pelitä, ei.

Oma Elisan ohjeen mukaan tökkää kohtaan "Näkyviin tulee liittymäsi tiedot, klikkaa liittymätietojen alapuolella näkyvää Laajakaistamodeemin asetukset -linkkiä avataksesi WLAN-asetukset". No tuota linkkiä ei ole. Mistäköhän löytyisi? Sitten yritin sinnikkäästi Kotiboksin IP osoitteella. Pääsin kohtaan tunnukset ja salasana jonka jälkeen pyydetään uutta salasanaa. Sen laitoin ja varmistin, painon jatka, seuraakin paluu takaisin tunnukset ja salasana-sivulla - laitoin uuden salasana, sanoo, että väärät tunnukset, kokeilin vanhallakin, väärät tunnukset. Yritin uudelleen enkä pääse nyt mihinkään. IP osoitteen laitettua tulee vain valkoinen näyttö, mitään ei tapahdu. Voisiko joku fiksu neuvoa, mitä tekisin? :smileyhuh:

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos vaikka kerrot alkuun mikä modeemi on kyseessä ja minkä virheilmoituksen saat yrittäessäsi yhdistää verkkoon. Hallinnan oletustunnukset saa takaisin käyttöön resetoimalla laitteen sen takana olevasta reset-painikkeesta.
Modeemina on Zyxel P-661HNU. Resetoitu on, ei auta.
Käyttäjätaso 6
Laitoin ensimmäiseksi tulemaan vielä uusimman ohjelmiston modeemille, tämän pitäisi päivittyä 10 minuutissa.

Tarkistin tuon sinun Oma Elisan ja Viihde välilehdeltä avautuu uusi näkymä. Tämän jälkeen valitset Laajakaista/internetyhteys/langaton verkko ja siitä ensimmäiseksi langaton verkko, niin pystyt muuttamaan langattoman verkon asetuksia.

Löytääkö laitteet kuitenkin tuon langattoman verkon, mutta ei anna yhdistää?

Palaako modeemin WLAN-valo?
WLAN valo palaa tai siis vilkkuu vilkkaasti. Tablettiin tulee teksti: Verkkoon ..... ei voi liittyä. Kännykkä väittää, että salasana on virheellinen - tarkistettu 100:n kertaan, on oikea. Elisa Vahdin kamera toimii - langaton yhteys, tietsikka toimii - langallinen. Langattoman verkon kanavaa kokeiltu useita (löytyi, mistä vaihdetaan) - ei toimi.
Käyttäjätaso 1
 Tarkista nuo asetukset

Win7 :lla löytyy tuolta

http://aijaa.com/nzY7PB
WLAN ei toimi myöskään tietokoneella, kaapelilla kyllä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Toimiiko mikään laite langattomasti? Tuossa aiemmassa viestissä mainitsit että Vahdin kamera kuitenkin toimisi langattomana... Pääsin kurkkaamaan asiakkuuttasi hieman sillä asiakasnumerosi oli profiilissasi, siellä näyttäisi olevan kaikki kunnossa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Sain Elisalta saman modeemin itselleni ja törmäsin täysin samaan ongelmaan. Laitteen firmwarea yritettiin päivitellä tuloksetta. Itselläni ongelmia oli myös nettiyhteyden kanssa. Modeemi katkoi yhteyttä parhaimmillaan useamman kerran minuutin aikana. Vaihdoin testimielessä tilalle vanhan iBox -modeemin, jonka WLAN -verkossa on ollut ongelmia (ja on edelleen). iBox toimi yhteyden puolesta normaalisti, mutta WLAN yhteys katkeilee säännöllisen epäsäännöllisesti.

Olen laittanut asiasta viestiä Elisalle viimeksi kaksi viikkoa sitten, mutta en ole saanut minkäänlaista vastausta. Toivoisin saavani toimivan laitteen WLAN -yhteyttä katkovan iBoxin tilalle.. Alkaa vaikuttamaan siltä, että laite on ostettava itse.

Lisäksi olen huomannut, että nykyisessä iBoxissa on pidettävä alhaisempaa WPA -salausta käytössä, koska kaikki talouden laitteet, esim. Xbox 360 ei ole yhteensopiva iBoxin WPA2 -salauksen kanssa.

Osallistu keskusteluun