Vastattu

WLAN:n salasanan muuttaminen ja WLAN verkon nimen muuttaminen ei onnistu

  • 13 kesäkuu 2016
  • 1 kommentti
  • 452 katselukerrat

Miten pystyn muuttamaan WLAN salasanan ja WLAN verkon nimen? Tällaista asetusta ei löydy OmaElisasta, OmaSaunalahdesta tai reitittimen asetuksista IP-osoitteen avulla. Elisan ohjeessa sanotaan: : "Klikkaa vasemman laidan päävalikosta Laajakaista ja internetpalvelut -otsikon alta Päätelaitteen asetukset -linkkiä".

Minulla ei näy tuota "Päätelaitteen asetukset" -tekstiä ollenkaan!! En ymmärrä miten salasanan muuttaminen ja verkon uudelleen nimeäminen voi olla näin hankalaa. Eikö tämän pitäisi olla ihan perusasiaa? Reititin on Elisan a2100n.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 13 kesäkuu 2016, 22:47

Laita Palstatiimille yksityisviestillä asiakasnumerosi sekä tuon modeemin sarjanumero sekä MAC -osoite, jotka löytyvät modeemin pohjasta. Palstatiimi pystyy tarkistamaan, että tuo modeemi on varmasti yhdistetty asiakkuuteesi.Tuon A2100N -modeemin osalta WLAN -asetuksien hallinta on nimenomaan OmaElisassa. Jotta niitä pystyy muokkaamaan, pitää kyseisen modeemi olla asiakkuuteen liitettynä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Laita Palstatiimille yksityisviestillä asiakasnumerosi sekä tuon modeemin sarjanumero sekä MAC -osoite, jotka löytyvät modeemin pohjasta. Palstatiimi pystyy tarkistamaan, että tuo modeemi on varmasti yhdistetty asiakkuuteesi.

Tuon A2100N -modeemin osalta WLAN -asetuksien hallinta on nimenomaan OmaElisassa. Jotta niitä pystyy muokkaamaan, pitää kyseisen modeemi olla asiakkuuteen liitettynä.