Kysymys

Wlanin käytön hinta

  • 10 marraskuu 2008
  • 5 kommenttia
  • 1773 katselukerrat

Katsoin tuossa kuun laskutuskertymää, ja ihmeekseni huomasin että gprs-laskutusta oli n. 13 euroa. Minulla ei ole edes gprs/wap/jne asetuksia puhelimessa (uusi puhelin ja ollut käytössä muutaman päivän). Ainut on että olen käyttänyt wlania mutta ei kai sen käyttö pitäisi mitään maksaa?

5 kommenttiaKatsoin tuossa kuun laskutuskertymää, ja ihmeekseni huomasin että gprs-laskutusta oli n. 13 euroa. Minulla ei ole edes gprs/wap/jne asetuksia puhelimessa (uusi puhelin ja ollut käytössä muutaman päivän). Ainut on että olen käyttänyt wlania mutta ei kai sen käyttö pitäisi mitään maksaa?
Eipä tuon oman WLAN:in käyttö mitään maksa...
Näkyykö oma.saunalahdessa, että miten tuo laskutus on kertynyt, kerralla vai monena päivänä?
Ok no hyvä.

Kokeilin myös tuossa eräänä päivänä nokia karttaohjelmaa, joten onko tästä mahdollista tulla vaikka ei olisi noita gprs-asetuksia? Tuo reilu 13e oli tullut kerralla yhtenä päivänä nimittäin.
Käyttäjätaso 2
Ainakin uusissa Nokian kapuloissa Internet, WAP ja MMS -asetukset on jo valmiina, taitaa tulla Saunalahden SIM-kortilta ne asetukset.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Yleensä puhelinkeskukseen liitetty järjestelmä lähtettää puhelimeen sopivat asetukset, kun se havaitsee uuden puhelimen verkossa. Kuitenkin uusimmat puhelimet omaavat joko sisään rakennettuna tietyt asetukset tai ne luetaan sim-kortilta.

Nokia Maps pn yksi murheenkryyni. Onneksi nyt selvisit näin pienellä kotimaassa. Monet ovat saaneet järkyttäviä laskuja kun ovat käyttäneet sovellusta ulkomailla. Mikäli tästä ongelmasta haluaa päästä asekeleen verran eroon, niin kannattaa napsauttaa a-gps pois päältä.
Kiitän ja kumarran vastauksista, suuri hyöty 🙂

Osallistu keskusteluun