Kysymys

Xcover 2 putoaa verkosta

  • 20 lokakuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1089 katselukerrat

Minulla on työpuhelimena Samsungin Galaxy Xcover 2 Elisan liittymällä, ja se putoilee kotona vähän väliä verkosta. Kuuluvuusongelmaa ei pitäisi olla koska tukiasema on tuossa muutaman sadan metrin päässä tämän lähiön polttolaitoksen piipussa,  ja henk.koht. puhelimeni joka on Samsung Wave ja Saunalahdella, toimii moitteettomasti. Lähetin työnantajalle että olisi vienyt huoltoon mutta siellä oli kuulemma pysynyt verkossa koko 2 vkon ajan eikä ollut mitään ongelmia joten huolto jäi väliin. Testasin myös niin että vaihdoin puhelimista sim-kortit päikseen, putosi silloinkin kun käytössä oli oman korttini, ja toinen puhelin pysyi normaalisti verkossa. Missä mahtaisi olla vika?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Tervetuloa palstalle kui :)

Molemmat liittymät käyttävät samaa verkkoa ja sim-korteissakaan ei voi olla vikaa, kun toimivat identtisesti vaihdattaessa puhelinta. Xcoverin ohjelmiston voisi yrittää päivittää jos sille on saatavilla uudempaa ohjelmistoa. Mikäli tämä ei auta, niin toimittaisin laitteen silti huoltoon.

Voit itse vielä pakottaa puhelimen käyttämään erikseen 2G/3G-verkkoa, että putoaako laite verkosta pois lainkaan ollessaan 2G:ssä. Tuolla ainakin pystyt rajaamaan mahdollista ongelman aiheuttajaa. 
Kiitos! Ja kiitos neuvoista! :)
Eilen soitin Omaguru-palveluun ja sieltä neuvoivat tuon pakotushomman, tein sen eikä pysy sittenkään, tosin kerrat harvenivat. Ohjelmistopäivityksiä katsoin, prosessit olivat käynnissä. Äsken laitoin puhelimen sellaiseen paikkaan jossa oli täydet tolpat ja H-merkki, mutta putosi silti. Testaan nyt toista paikkaa, omassani täydet tolpat ja 3G+-merkki, tämä vieressä. Katsotaan nyt, tällä hetkellä ainakin vielä verkossa, veivaa tosin H:n ja 3G:n välillä. Gurusta kehottivat ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, tulevat sitten katsomaan jos täällä meillä on jokin vika. Luin että ensimmäisessä Xcover-versiossa oli ollut tätä ongelmaa, ilmeisesti eivät ole saaneet sitä korjattua täysin.
Hei vielä!
2G:ssä näyttää pysyvän, mutta tietysti tulee se ongelma että minun pitäisi päästä käyttämään sähköpostia eikä se tietenkään onnistu 2G:llä. Pitänee soittaa korjausmiehet tänne.