Vastattu

yhteys keskeytetty koska verkossa on havaittu muutos

  • 2 December 2017
  • 2 kommenttia
  • 1420 katselukerrat

ilmoitus tulee 5 tai 10 minuuttia kannettavan aukaisun jäjkeen joskus netti toimii jopa tunnin. ensin jumittuu hiiri sitten hetkenpäästä koko kone virran saa pakottamalla sammumaan käynistyksen jälkeen toimii moitteettomasti taas kunnes tulee ilmoitus "yhteys keskeytetty koska verkossa on havaittu muutos"
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi mittari 7 December 2017, 16:37

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro mittari ja tervetuloa Palstalle! 🙂 Kinkkisen kuuloinen ongelma... Ilmeneekö tuota vain yhdellä laitteella, eli onko tuo kannettava ainoa laite joka sinulla herjaa tuosta muutoksesta verkossa? Tuo vaikuttaisi ainakin lähtökohtaisesti olevan jokin ongelma ihan tuon kannettavan puolella, mahdollisesti verkkoajureissa jotain vikaa tai palomuuri joka suuttuu esim. langattoman verkon kanavan vaihtumisesta. Eli kannattaa nyt alkuun ainakin koittaa katsoa onko tietokoneesi verkkokortille ajuripäivityksiä ja jos ei ole, niin verkkokortin ajurien uudelleen asennus voi ratkaista ongelman
ongelma ilmenee ainoastaan tässä yhdessä kannettavassa muut kannettavat toimii loistavasti.kokeilen päivittää noit ajureita.