Kysymys

Bookeen Cybooks HD

  • 21 marraskuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 777 katselukerrat

En saa eilen toimitettua lukulaitetta Elisa kirjan sivuille WiFi:n kautta. Yhteys on ok, mm. selain toimii ok mutta "kirjakaupassa" aukeaa aina hollantilainen tai ranskalainen kirjakauppa. Kun WiFi yhteyttä ei oli "Ebook..." kirjakauppa on näytössä mutta ei yhteyden kytkeytymisen jälkeen.
Missä vika?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Itselläni on sama ongelma uuden laitteen kanssa: Elisa Kirjan asemesta kirjakauppana on aina vain Bookeenin oma Store.

Tein käyttöönoton laitteen mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti. Painoin Ebook Store -kuvaketta ja yhdistin wifiin, mutta suomenkielisen kirjautumisruudun sijaan näytölle tuli Bookeen Storen ranskankielinen kirjautumissivu.

Tämän jälkeen latasin kirjoja läppärilleni ja siirsin ne ohjeiden mukaisesti laitteeseen USB-kaapelilla. Kirjat toimivat kuten pitääkin, mutta kirjakauppaongelma ei ratkennut.

Tässä vanhassa ketjussa (https://yhteiso.elisa.fi/muut-elisan-palvelut-29/bookeen-lukulaite-504806) annetaan hieman epämääräisiä ohjeita ongelman ratkaisemiseksi. Jos ymmärsin oikein, Elisa Kirjan pitäisi ilmestyä näytön alareunaan sen jälkeen kun on ladannut kirjoja kirja.elisa.fi-osoitteesta laitteen selaimella. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä nettisivu ei lataudu selaimessa oikein (kuvat eivät näy kunnolla, ja teksti puuttuu kokonaan), eikä kirjautuminen saati kirjojen lataaminen sen vuoksi onnistu lainkaan.

Olisin kovin iloinen, jos ongelmaan saisi selkeän ja kunnollisen rakaisun. Vaikka lukulaite toimiikin verraten verkkaisesti, haluaisin silti voida ladata siihen kirjoja wifin kautta. Se on mielestäni mukavampaa kuin johdon ja läppärin kanssa räplääminen. Tämä on myös ominaisuus joka laitteessa sivujenne ja ohjeidenne mukaan on, joten asia olisi syytä saada kuntoon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Itsellä ei tuosta laitteesta ole kokemusta, mutta toivottavasti täällä löytyy joku jolla on ja osaisi vähän tulkata vaikka tuota vanhempaa ohjetta selkokielisemmäksi 🙂