Kysymys

Elisa kirja kauppa ja Bookeen Cybook Muse HD

  • 28 kesäkuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 2052 katselukerrat

  • Vakiintunutta kalustoa
  • 5 kommenttia
Sain eilen Muse HD lukulaitteen. Siihen ei ilmesty Elisan kirjakaupan linkkiä aloitussivun alaosaan vaan linkki Bookeenin kaupan ranskalaisille sivuille.
Minulla on myös Elisalta alkuvuodesta ostettu perusnäytöllä varustettu Muse jossa Elisan kirjakauppa ilmeistyi aloitukseen ongelmitta.
Tietystysti kauppaan pääseen hitaan selaimen kautta kuten kaikissa muissakin selaimella varustetuissa lukulaitteissa.
Suora linkki Elisan kauppaan oli pääsyy ostaa laite Elisalta.
Onko tulossa korjausta jotta laite toimisi esitteessä ja käyttöoppaassa kuvatulla tavalla ?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Heippa!

Onhan laitteessa viimeisin järjestelmäpäivitys nyt?
Vaikka oletkin sen juuri ostanut niin sellainen voi olla tarjolla.

Myös nämä ohjeet kannattaa lukea. 🙂
Täällä olisi samaa ongelmaa eli on toi bookenin kirjakauppa eikä elisan kauppaa. Juuri käteen saatu laite. Samaa ongelmaa on toisessakin ketjussa: https://palsta.elisa.fi/elisa-kirja-20/bookeen-lukulaite-504806

Tuolta en löydä manuaalista paikkaa tehdä päivitystä vaan englanninkielisillä sivuilla lukee, että tulee ikkuna siitä jos sellainen on.

Saatiin kirjoja koneen kautta myös mutta olisi hyvä olla se kauppa minkä vuoksi tämä laite ostettiin Elisalta suoraan...
Omalta kohdalta tämä on "ratkaistu".
Menin juuri Selaa kohdasta nettiin (tein tätä eilenkin) ja nyt ilmestyi sitten Elisa kirjahyllyni siihen...

Noh... Ainut että tuo rinkula lataa ja sitten onkin valkoinen sivu siinä tervehtimässä...
Tykkään lukea e-kirjoja, nykyään melkein ärsyttää jos kirja pitää lukea paperiversiona. iPad minillä olen kirjoja viime aikoina lukenut. Hankin Elisalta tuon Cybook Musen. Aivan hirveä on tuo härpäke! Hidas ja kömpelö. Koko on pieni, se on plussaa. Kevyt pitää kädessä.
Käyttöliittymä on aivan surkea. Elisa kirja – palvelun ostetut kirjat toki tulivat “näpparästi” laitteelle. Jokainen kirja täytyy erikseen ladata sen sijaan, että voisit valita haluamasi kirjat ja ladata ne kaikki. Näppärää, eikö totta. Tosin nyt kun menen lukulaitteeseen Elisan kauppaan, ei laite näytä mitkä kirjoista on jo ladattu, joten joudun käymään kirjastossa katsomassa, josko olen kirjan jo ladannut. Tosin yleensä tuo näyttää vain pari kirjaa kaikista muutenkin.
Kevyt laite ja ja lukeminen toimii ihan mukavasti. Käyttöliittymä on niin surkea, etten suosittele tätä kenellekään. Varsinkin jos sinulle on joku kunnon padi, älä missään nimessä hanki tätä!
Cybook Muse HD on todella huono ja siihen nähden kallis laite.
Yritin kaksi päivää saada sitä toimimaan. Sitten kyllästyin ja palautin koko laitteen. Ilmeisesti erittäin hidas, kun ei siirtynyt minnekkään ja sitten yhtäkkiä siirtyi monta sivua. WI-FIä en saanut toimimaan, vaikka se minulla toimii kahdessa kännykässä sekä tabletilla.

Olisi hyvä olla kunnolliset suomenkieliset selkeät ohjeet vanhemmallekin väelle.
Missä aloitussivu? Mistä WI-FI yhteys laitetaan? (tuli satunnaisilla painalluksilla esille, mutta ei onnistunut, vaikka oikea salasana ja yhteyden nimi olivat oikein)

Tosi huono ostos. En suosittele.
Minulla on Bookenin laitteita ollut useampia, kaikki ovat toimineet asiallisesti. tavallisesta tabletista jos hyppää e-paperilaitteen rattiin saattaa tosiaan yllättyä, vehje on hidas ja ruudun päivitykset kestävät.

Elisan välittämissä lukulaitteissa ei tosiaan ole suomenkilistä käyttöohjetta, mitä hieman ihmettelin. Noh, minulla on sellainen tekeillä, toimitan sen laiyteen valmistajalle (Bookeen), jonka kautta se varmaan ilmestyy Elisallekin jakoon.

Elisa kirjaa koskevat ohjeet saisivat myös olla e-kirjan muodossa laitteessa valmiina, vaikka mukana tullut paperiohje olikin ihan mukiinmenevä. Se paperiohje kuitenkin hukkuu ajan myötä jonnekin.

Voisin kai samalla riipaista nekin e-kirja muotoon. Minulla on vain hieman ajanpuutetta, ei kannata odottaa henkeä pidätellen. Saattaa naama sinistyä...

Osallistu keskusteluun